Rotterdam Gids
Image default
Dienstverlening

Artvideo.nl voor trouwfilm

Wij willen onze trouwfilm laten maken bij Artvideo.nl. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van dat soort films, overigens is het ook gespecialiseerd in het maken van bedrijfsfilms. Deze films kunnen met allerlei soorten apparatuur worden gemaakt, als het maar van hoge kwaliteit is. Met hun uitgebreide ervaring en vooral passie voor bruiloften staan garant voor een prachtige trouwfilm. Een waardevol aandenken met live beeld en geluid om vol trots aan familie en vrienden te laten zien. Artvideo is het bedrijf wat je zoekt voor de perfecte trouw/bedrijfsfilm.  Wij hadden voor dit bedrijf gekozen toen we gingen trouwen, maar hoe zijn wij bij artvideo.nl gekomen?

Googelen op trouwfilm laten maken

Allereerst gingen we Googelen op trouwfilm laten maken. Wij waren op zoek naar een bedrijf die voor ons zo een film kon maken. Zelf maken is natuurlijk geen optie. Ook wilden wij onze film graag in full-HD. Dit houdt in: perfecte kwaliteit, geen enkele hapering. Artvideo was het bedrijf dat wij toen als eerste tegen kwamen. Ook kan er bij dat bedrijf gebruik gemaakt worden van drones. Dit staat allemaal op de site onder het kopje tarieven. Wij hebben het bedrijf ingeschakeld om te filmen tijdens onze bruiloft. Ook al is het pas over een tijdje we wilden het gewoon alvast geregeld hebben. Nu is het nog hopen dat alles gaat verlopen zoals naar wens. Het kost natuurlijk wel het een en ander, maar dan weet je zeker dat je goed zit.

Resultaat

Het resultaat was eigenlijk niet te beschrijven. Ik heb nog nooit zo’n mooie trouwfilm gezien. Alles was perfect tot in de puntjes. Nu weten we in ieder geval zeker welk bedrijf we gaan inhuren mochten we nog een keer, of tenminste, iemand die we kennen, ook zo een film wilt laten maken. Mocht jij dus ook een trouwfilm of een bedrijfsfilm willen laten maken? Dan raad ik jou bij deze Artvideo.nl aan!

 

Voor meer info :