Rotterdam Gids
Image default
Dienstverlening

Wat is een hot stone massage?

Een hot stone massage is een massage waarbij warme stenen worden gebruikt. Deze stenen hebben een weldadige uitwerking op het lichaam en zorgen ervoor dat de spieren ontspannen. Daarnaast zorgt de warmte ervoor dat de doorbloeding bevorderd wordt en dat gifstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. Ben je toe aan een ontspannende massage? Boek dan nu een hot stone massage bij massage Rotterdam. Hieronder lees je meer over een hotstone massage en andere massages.

Wat is het doel van een hot stone massage?

Hot stone massage is een uitgebreide massagebehandeling met verschillende technieken. Deze massage is niet alleen ontspannend, maar kan ook helpen bij het herstellen van spieren na een intensieve training of blessure. Massage Rotterdam gebruikt verschillende massagetechnieken om het maximale resultaat te bereiken voor jouw lichamelijke klachten. Zo worden onder andere dieptemassage, triggerpointmassage en bindweefselmassage toegepast. Door deze massage worden spanningen in je lichaam opgeheven en kunnen je spieren weer ontspannen.

Wat zijn de voordelen van een hot stone massage?

– De massage kan helpen bij het verminderen van stress en angst

– Het kan pijn in het lichaam verminderen

– De massage stimuleert de doorbloeding

– De massage geeft een diepe ontspanning

– Het kan helpen bij het herstellen van spieren na blessures of intensieve training.

Kortom, er zijn genoeg redenen om eens een hot stone massage te proberen. Twijfel dus niet langer en boek massage Rotterdam voor een ontspannende massagebehandeling. Bij ons staat jouw welzijn voorop!

Wanneer is het verstandig om geen hot stone massage te nemen?

Hot stone massage is over het algemeen goed te verdragen, maar er zijn wel een aantal contraindicaties waar je rekening mee moet houden. Zo is het bijvoorbeeld niet aan te raden om een hot stone massage te nemen als je last hebt van koorts, een huidinfectie of een open wond. Heb je twijfels over of massage Rotterdam geschikt is voor jou? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!