Rotterdam Gids
Image default
Tuin en buitenleven

Vakkundig onderhoud aan uw accu tuingereedschap van STIHL

Als u uw tuin goed wilt onderhouden is het kopen van tuingereedschap van hoogwaardige kwaliteit een goede eerste stap. Bij Jos Martens vindt u een ruim aanbod aan accu en analoog tuingereedschap van diverse topmerken zoals STIHL en Husqvarna. Daarnaast verkoopt deze specialist diverse tuinmachines om uw tuin nog sneller te kunnen onderhouden. Bij Jos Martens profiteert u bovendien van uitstekende service. Deze expert verkoopt het tuingereedschap niet alleen, maar voert ook reparaties uit en voorziet uw gereedschap van vakkundig onderhoud. Dat is de service die u mag verwachten van een ervaren specialist op het gebied van tuinonderhoud.

Een sterke accu die lang meegaat

Heeft u een grote tuin of werkt u bijvoorbeeld voor de gemeente en heeft u goed parkgereedschap nodig? Dan zijn de producten van Jos Martens uiterst geschikt. Het tuingereedschap van STIHL is voorzien van een sterke accu die lang meegaat. Daarmee kunt u uw tuin in één keer onderhouden zonder het gereedschap tussendoor op te laden. Ook voor grote parken is dit gereedschap dus ideaal. Twijfelt u nog welk tuingereedschap of welke tuinmachine het meest geschikt is voor uw tuin? Vraag de specialisten van Jos Martens dan gerust om persoonlijk advies. Met hun jarenlange ervaring en kennis op het gebied van tuinonderhoud, helpen ze u graag aan de juiste producten.

Kies uit een ruim aanbod aan tuingereedschap

Of u nu op zoek bent naar een heggenschaar, een grasmaaier of snoeigereedschap, bij Jos Martens vindt u altijd het product dat u nodig heeft voor uw tuin. U kunt voor persoonlijk advies telefonisch contact opnemen of langsgaan in de showroom in Mariahout. Daar helpen ze u graag op weg op basis van uw wensen. Wilt u accu tuingereedschap van STIHL kopen? Dan bestelt u dit gereedschap eenvoudig online en profiteert u van snelle levering en gratis verzending voor bestellingen vanaf € 75,-. 

https://www.josmartens.nl/