Rotterdam Gids
Image default
Internet

Vereenvoudig het beheer van uw vastgoed met intelligente vastgoedsoftware

Bent u op zoek naar een eenvoudige én efficiënte manier om uw vastgoed (of dat van derden) te beheren vanuit een locatie naar keuze? In dit geval biedt de installatie van de geavanceerde vastgoedsoftware van Informant Software uitkomst. Al sinds 1990 specialiseert dit bedrijf zich in zowel de ontwikkeling als de implementatie van intelligente software voor vastgoedmanagement en VvE-management. Met ruime kennis in huis en veel ervaring op zak, weten de professionals precies welke oplossing te leveren in elke situatie. Gaat u in zee met de experts, dan bent u verzekerd van een totaaloplossing op maat waar u voor lange tijd de voordelen van ervaart. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? De specialisten vertellen u graag meer.

Uw eigen vastgoed of dat van derden eenvoudig beheren

Met vastgoedsoftware wordt het beheren van uw vastgoed (of dat van derden) eenvoudig en efficiënter. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en toegankelijk en biedt dan ook vele mogelijkheden. Zo kunt u al uw belangrijke gegevens in één database opslaan en heeft u deze altijd en overal bij de hand. U bewaart technische details, de eigenaren, foto’s en huurders op één plek en heeft vervolgens de mogelijkheid deze gegevens te gebruiken bij het doorvoeren van bijvoorbeeld automatisch incasso’s, betaalopdrachten, dagafschriften en aanmaningen. Via de vastgoedsoftware voert u al deze opdrachtig snel en eenvoudig uit en creëert u een duidelijk overzicht met alle informatie omtrent uw vastgoedbeheer.

Ontdek alle mogelijkheden

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van vastgoedsoftware? En wilt u weten wat de software van Informant Software voor u en uw bedrijf kan betekenen? De professionals van het bedrijf vertellen u graag meer over hun bedrijf en hun technologische oplossingen en voorzien u van gedegen advies op maat. Indien u persoonlijke advies wenst of specifieke vragen heeft, neemt u eenvoudig contact op met de softwarespecialisten. Zij vertellen u graag meer.

https://www.informant.nl/