Rotterdam Gids
Image default
Auto's en Motoren

Theoriecursus rotterdam

Theoriecursus Rotterdam

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een theoriecursus in Rotterdam? Dan bent je bij ons aan het juiste adres! We staan niet voor niets bekend onder deze naam Theoriemakkie! Het volgen van de theoriecursus Rotterdam bereidt je voor op het behalen van je theorie-examen met vlag en wimpel. We garanderen dat als je onze theoriecursus volgt, je geen moeite zult hebben om je theorie-examen te halen. Wil je in de kortst mogelijke tijd je theorie in Rotterdam afronden? Meld je dan via onze aanmeldingsformulier!

Theoriecursus Rotterdam

Je hebt honderd procent kans om het theorie-examen van uw auto te halen als je gebruik maakt van ons theoriecursus Rotterdam. Onze leraar zal je door de theorie leiden op een manier die eenvoudig te begrijpen is. Zo ben je goed voorbereid op het CBR-examen. Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Meld je dan aan voor onze theoriecursus Rotterdam.

Theoriecursus Rotterdam

Onze theoriecursus in Rotterdam is uniek en kan worden aangepast aan de behoeften van elke student. Om kennis gemakkelijker te onthouden, maken we gebruik van geheugensteuntjes en andere ezelsbruggetjes. De theoriecursus loopt van het begin van de dag tot het midden van de dag. Je bent verplicht om het CBR-examen af te leggen nadat je de cursus heeft afgerond. Het examen duurt ongeveer dertig minuten en kandidaten moeten slagen voor alle drie de delen. Je hebt de examen met goed gevolg afgelegd als je minimaal 13 van de 25 vragen over het gedeelte risicobewustzijn goed hebt, 10 van de 12 theoretische vragen over het verkeerskennisgedeelte en 25 van de 28 vragen over het onderdeel verkeersinzicht.