Rotterdam Gids
Image default
Aanbiedingen

Schade aan de auto; voorkom het!

Sommige mensen kunnen er gewoon niets aan doen, het zijn gewoon pechvogels. En als pechvogel kan je best een rijbewijs hebben, maar dat betekent dan wel dat je altijd extra goed moet opletten, je hebt nou eenmaal vaak pech. Dit artikel zal gaan over de drie meest voorkomende soorten van autoschade, daar weet jij als pechvogel waarschijnlijk alles van af. Het is heel normaal om af en toe een wat slechtere dag. Wanneer je dan ook nog met de auto op stap moet, dan kan er wel eens iets mis gaan. Maar ook als jij heel goed oplet, kan het toch zomaar zijn dat je vergeet in de spiegel kijken en je zo tegen een muurtje op botst. Dat zorgt voor schade. Schade hebben is heel vervelend, dat wil je natuurlijk voorkomen. 

 

We beginnen bij  bumperschade, de meest voorkomende soort schade in Nederland, meer dan de helft van de bestuurders heeft er wel eens mee te maken gehad. Weet je wat echt grappig is? Bumperschade komt meestal aan de rechterkant van de auto voor. Dat komt omdat we vaak aan de rechterkant file parkeren. 

De volgende soort schade is parkeerschade. Dit kan en vorm zijn van bumperschade en ruim 18% van alle soorten schade wordt gemaakt tijdens het parkeren. Parkeren is en blijft voor veel van ons een lastig onderdeel van een reis, maar gelukkig zijn er manieren om het parkeren makkelijker te maken voor jezelf. Je kan bijvoorbeeld een achteruitrijcamera inbouwen, zo heb jij meer zicht op wat er achter je gebeurt. Je kan ook aan een van je passagiers vragen of ze willen uitstappen en vragen of ze je willen begeleiden bij het parkeren. Een achteruitrijcamera set kan je hebt beste kopen bij de Achteruitrijcamerawinkel, want daar hebben ze goede prijzen, snelle levering en een camera voor elk denkbaar voertuig. Benieuwd? Neem een kijkje op hun website!

Voor meer info : https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/