Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

Met je eigen SUP board suppen in Rotterdam?

Suppen is de rage van dit moment en dat is niet voor niets! Het is een heel toegankelijke sport en het is heel makkelijk om onder de knie te krijgen. Een bijkomend voordeel is dat het ook een perfecte tijdsbesteding is tijdens je vakantie in Nederland.

Suppen is een perfecte combinatie van ontspanning en inspanning. Je kunt ervoor kiezen om rustig te peddelen en echt te genieten van de rust en je omgeving, maar je kan er ook voor kiezen om er echt even een sportmomentje van te maken. Suppen is met recht een full body work-out. Je gebruikt alle spieren in je lichaam.

Maar welk SUP board past er nou bij jou? De meeste beginner kiezen ervoor om met een all-round board te beginnen. Deze boards zijn heel veelzijdig. Over het algemeen zijn ze stabiel, wendbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Het is wel verstandig om je te laten adviseren, want je ervaring, gewenst gebruik, lichaamslengte en lichaamsgewicht bepalen welk board bij je past.

Rody en Muriel van Watersport Meerstad zijn zelf ook enthousiaste suppers en zij hebben zich al doel gesteld om zoveel mogelijk mensen het water op te krijgen. Ze richten zich vooral op de beginnende suppers en dat zie je ook terug in hun webshop. In hun shop vind je een grote keuze aan supboards van bijvoorbeeld merken als Jobe, MOAI en Aqua Marina. Naast de shop schrijven Rody en Muriel blogs om de beginnende suppers zoveel mogelijk te helpen in hun zoektocht naar de perfecte sup. Daarnaast zijn ze enorm goed bereikbaar en hechten ze veel waarde aan persoonlijk contact.

Misschien nog wel het belangrijkste; ze verzenden heel snel! Ze leveren alleen uit voorraad en bestelling gedaan voor 16:00 worden diezelfde dag nog verzonden. Je zou dus binnen een dag het enorm populaire Aqua Marina Fusion SUP board in huis kunnen hebben.