Rotterdam Gids
Image default
Auto's en Motoren

Rijschool in Rotterdam met 100% slagingsgarantie

Rijschool in Rotterdam met 100% slagingsgarantie

 

Bij het uitkiezen van een rijschool zijn er belangrijke punten waar je op moet letten. Hierbij kun je denken aan hoog slagingspercentage die een rijschool behaald, of het mogelijk is om de lessen te volgen met een vaste rijinstructeur, of ze soepel zijn om je lespakket in termijnen te mogen betalen, dat er geen wachttijden zijn en je gelijk kunt beginnen met de rijlessen, of je rijlessen kunt volgen in het weekend en avonden, de prijzen van de lespakketten, of er een gratis proefles wordt aangeboden en de recensies die er zijn geschreven op Google over de rijschool.

 

Waarom zijn deze punten zo belangrijk?

De recensies worden geschreven door de mensen die graag hun ervaringen willen delen. Als een bedrijf, of rijschool in dit geval, hoog beoordeeld is op Google met de recensies, dan kun je al merken aan de sterretjes die zijn gegeven dat een rijschool kwalitatief is en professioneel te werk gaat. Je kunt hiervan al een beeld krijgen van de rijschool dankzij de ervaringen van anderen.

Als een rijschool een hoog slagingspercentage heeft, weet je al dat je zeker even aandacht moet geven aan deze rijschool. Je zoekt een rijschool om te slagen voor je rijbewijs. Als de slagingspercentage hoog is, weet je al zo goed als zeker dat je niet verder hoeft te zoeken, omdat de kans groter is dat je hier in één zult keer slagen voor je rijbewijs.

Sommige rijscholen hebben meerdere rijinstructeurs. Dit is zeker belangrijk. Zo zijn er geen wachttijden om een rijles te kunnen volgen. Echter, moet  je er wel op letten dat je een vaste rijinstructeur hebt. Het telkens veranderen van de rijinstructeur zal het boeken van vooruitgang in de lessen vertragen. Daarin is het belangrijk dat een rijschool meerdere rijinstructeurs heeft, maar dat je wel een vaste rijinstructeur hebt. Je kunt al beginnen met rijlessen vanaf 16.5 jaar. Ben je al oud genoeg? Dan hoef je niet langer te wachten.

Niet iedereen kan zich permitteren om een lespakket in één keer te betalen. Vooral met de corona heeft men het moeilijker. Daarnaast kan het zijn dat je nog bezig bent met je studie en niet fulltime kunt werken, waardoor het allemaal al een stuk lastiger voor je wordt. Een rijschool hoort soepel te zijn met het betalen van het lespakket in termijnen. Dit laat zien dat jij belangrijker bent voor de rijschool dan je geld. En een rijschool die jou meer waardeert dan de betaling, is een rijschool waarop je kunt vertrouwen.

Rijlessen die het mogelijk maken om lessen te volgen in het weekend en in de avonden, zorgen ervoor dat je je dagelijkse bezigheden niet uit hoeft te stellen. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat je achterstand oploopt met je studie of telkens vrij moet nemen van je werk. Als een rijschool flexibel is met de lesdagen en tijden, betekent dit ook automatisch dat er minder wachttijden zijn en dat je geen afspraakjes hoeft te verzetten.

De prijzen van de lespakketten bij een kwalitatieve rijschool hoeven niet duur te zijn. Duur betekent niet altijd dat het beter is. Tegenwoordig is er veel concurrentie, dus concurrerende rijscholen met extra opties en met lagere prijzen. Er worden bijvoorbeeld gratis theorie opleidingen aangeboden met de lespakketten en het praktijkexamen zit in de prijs van het pakket inbegrepen.

Sommige rijscholen geven ook een gratis proefles. Tijdens de gratis proefles wordt er gekeken naar je rijvaardigheid. Je kunt tijdens de gratis proefles kennis maken met de rijschool en je toekomstige rijinstructeur. Na de proefles wordt er een indicatie gemaakt van hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben om te kunnen slagen voor je rijbewijs.

Dé all-round rijschool in Rotterdam en omgeving! 

Rijschool Rotterdam geeft 100% slagingsgarantie. Dit is zeker uniek en een voorbeeld voor vele rijscholen. De rijlessen zijn volledig examengericht. Het is een rijschool dat een bekend gezicht bij het CBR is. Ze hebben een unieke lesmethode, waardoor je minder lessen nodig hebt. Minder lessen betekent ook minder kosten en bovendien geven ze 100% slagingsgarantie. De studenten krijgen ook nog eens extra studentenkorting. Daarnaast zijn er ook nog andere extra’s die je kunt zien bij Rijschool Demo in Rotterdam:

 

 • Je wordt thuis opgehaald en afgezet

 • Goedkope rijschool

 • Auto, Motor, Scooter opleidingen

 • Taxi opleiding

 • Rijinstructeur-opleidingen

 • Aanhangerrijles

 • Toegewijde en enthousiaste instructeurs

 • 95% Slagingspercentage

 • 100% Slagingsgarantie

 • Gratis proefles

 • Theorie-examen

 • Studenten pakket

 • Vaste rijinstructeur

 • Geen wachttijden

 • Betalen in termijnen

 

Woon je in Rotterdam en zoek je een rijschool die het beste bij je past? Wil je je rijbewijs in één keer behalen en het liefst zo min mogelijk betalen voor de rijlessen? Wil je voor een kleine prijs toch nog lessen van hoge kwaliteit? Wil jij niet lang wachten om te kunnen beginnen met het nemen van rijlessen en meteen al aan de slag gaan? Dan is het zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen bij dé all-round rijschool in Rotterdam en omgeving!