Rotterdam Gids
Image default
Particuliere dienstverlening

Op zoek naar een tandarts die een volledige narcose aanbiedt?

Een tandarts waarbij u onder volledige narcose kunt gaan tijdens een behandeling. Dat klinkt als muziek in de oren toch? Het is mogelijk! Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer bieden ze de mogelijkheid om u tot rust te brengen en u voortaan zonder angst en stress naar de tandarts te laten gaan. Voordat ze over gaan tot sedatie, voeren ze eerst een uitgebreid gesprek met u over uw angsten en wat u precies eng vindt. Aan de hand hiervan besluiten ze of ze overgaan op een narcose tijdens de behandeling bij de tandarts. Voorbeelden van behandelingen waarbij dit mogelijk is, zijn een wortelkanaalbehandeling, het boren en vullen van gaatjes en het trekken van tanden en/of (verstands)kiezen. Kortom: de meest pijnlijke behandelingen zullen voor u niet meer pijnlijk zijn bij deze tandarts die volledige narcose aanbiedt!

Nooit meer angst voor de tandarts

Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer zijn ze gespecialiseerd in het rustig krijgen van patiënten. Veel mensen ervaren namelijk een bepaalde soort zenuwen en angst als ze weten dat ze naar de tandarts moeten. De een heeft dit in ergere mate dan de ander. Zo kunt u bijvoorbeeld al bang zijn bij een halfjaarlijkse controle, maar het kan ook zijn dat u enkel bang bent voor de pijn die komt kijken bij een heftigere ingreep. Aan de hand hiervan wordt er eerst een analyse gemaakt voordat deze tandarts besluit of u onder volledige narcose gaat tijdens een behandeling. Deze kunstmatige slaap kan namelijk ervoor zorgen dat u nog een lange tijd vermoeid bent en daarom brengen ze u niet om het geringste in slaap. Ook is het belangrijk om te weten dat u niet onder narcose mag gebracht worden tijdens een behandeling bij de tandarts als u vlak daarvoor nog gegeten, alcohol gedronken of gerookt heeft.

Ga met plezier naar de tandarts

Voortaan gaat u met plezier naar deze tandarts in Deventer en laat u zich gewoon kort onder volledige narcose brengen als u een wortelkanaalbehandeling of dergelijke moet ondergaan. Meldt u nu bij hen aan en kom op intakegesprek!