Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

Pet als accessoires

Ga jij binnenkort een cap kopen? Petten zijn accessoires die het ene moment wel en het andere moment niet meer in de mode zijn. Petten komen gelukkig in allerlei soorten, vormen en maten dus je kan altijd een pet kiezen die bij jou past. Voor iedere outfit die je draagt kan je wel een juiste pet vinden. Je kan er dan ook nog voor kiezen of je de pet gewoon naar voren draagt of dat je hem achterstevoren op je hoofd zet. Een pet is eigenlijk een heel veelzijdige accessoires. In dit artikel lees je meer informatie over verschillende petten en welke petten je zou moeten dragen in welke situatie.

De eerste tip die je mee krijgt is dat je alle trucker petten direct weg moet gooien. Een trucker pet kan je herkennen aan de doffe kleuren, biermerken en lelijke sluiting aan de achterkant. Je wilt niet gezien worden met dit soort afgetrapte petten. Deze petten worden snel in een ademzucht genoemd met alcoholisten. Een trucker pet heeft zijn naam te danken de vele vrachtwagenchauffeurs die hier mee rond rijden.

Ben je iemand die vaker geld uit geeft aan accessoires dan zou een pet geen uitzondering moeten zijn. Petten zijn veelal tijdloos en kan je op veel manieren dragen, daarom zou je voor een goede, kwalitatieve pet moeten kiezen. Koop geen extreme kleuren zodat je de pet maar een enkele keer draagt. Daarnaast mag je voor de pet best wat geld neer leggen om het voor je zelf comfortabeler te maken. Hoe meer je betaald voor een pet, des te comfortabeler die zou moeten zitten. Natuurlijk kan je petten altijd even passen.

De petten die tegenwoordig veel mensen dragen zijn de snapbacks en de baseball caps. Deze petten zijn vooral bekend geworden door basketbal en honkbal. Veel sporters dragen na een wedstrijd een snapback of baseball cap waardoor ze erg populair zijn geworden.

Voor meer info : https://www.snapbacks.nl/