Rotterdam Gids
Image default
Dienstverlening

Ontvang nu een gratis lichtplan voor uw winkel en laat uw producten stralen!

Bent u op zoek naar de voordelen van LED winkelverlichting? Wilt u weten hoe LED Design Holland u kan helpen bij het verbeteren van de lichtkwaliteit in uw winkel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. LED winkelverlichting biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele verlichtingssystemen, zoals een betere lichtkwaliteit en energiezuinigheid. LED Design Holland is gespecialiseerd in maatwerk LED-verlichtingsoplossingen en kan u voorzien van een professioneel lichtplan en installatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek de voordelen van winkelverlichting LED voor uw winkel.

Wat zijn de voordelen van LED winkelverlichting? 

LED winkelverlichting heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele verlichtingssystemen. Allereerst zorgt LED-verlichting voor een betere lichtkwaliteit in uw winkel. Het biedt helder en natuurlijk licht, waardoor uw producten beter zichtbaar zijn en de kleuren mooi tot hun recht komen. Daarnaast is LED-verlichting energiezuinig en milieuvriendelijk. Het verbruikt minder energie dan traditionele verlichting, waardoor u op uw energiekosten kunt besparen. Bovendien heeft LED-verlichting een langere levensduur, waardoor u minder vaak de verlichting hoeft te vervangen en dus ook kosten bespaart op onderhoud en vervanging. LED Design Holland kan u helpen bij het verbeteren van de lichtkwaliteit in uw winkel door het bieden van maatwerk LED-verlichtingsoplossingen. We hebben een ruim assortiment aan armaturen en lampen van A-kwaliteit en kunnen u voorzien van een professioneel lichtplan en desgewenst de installatie verzorgen. Daarnaast garanderen we een snelle oplossing voor eventuele problemen en bieden we onderhoudspakketten aan voor extra zekerheid. Neem contact op met LED Design Holland voor meer informatie en advies op maat. Ontdek de voordelen van winkelverlichting LED voor uw winkel.

Wat zijn de voordelen van een LED-lichtplan op maat? 

Een LED-lichtplan op maat laten opstellen biedt verschillende voordelen voor uw bedrijf. Allereerst zorgt het voor nauwkeurige en optimale verlichtingsresultaten, omdat het lichtplan specifiek is afgestemd op de verlichtingsbehoeften van uw bedrijf. Hierdoor kunt u verschillende ontwerpalternatieven verkennen en de beste oplossing kiezen. Daarnaast biedt het lichtplan inzicht in de geschatte kosten, besparingen en terugverdientijd die gepaard gaan met het vervangen van conventionele verlichting door LED-verlichting. Op deze manier kunt u een weloverwogen beslissing nemen en budgetten plannen voor verlichtingsupgrades.

Bij het lichtplan laten opstellen worden verschillende gegevens verwerkt. Dit begint met het invoeren van de specificaties van de bedrijfsruimte, zoals afmetingen, plafondhoogte en natuurlijke lichtinval. Ook het gebruik van de ruimte, het doel van de verlichting, uw wensen en budget worden meegenomen. Daarnaast houdt het lichtplan rekening met branche specifieke eisen, keurmerken, energielabels en NEN-normeringen. Ook worden de gewenste verlichtingsniveaus, kleurtemperaturen en verlichtingsdoelen bepaald. Op basis van al deze gegevens worden vervolgens berekeningen uitgevoerd om te bepalen hoeveel armaturen er nodig zijn, welke wattages moeten worden gebruikt en waar de armaturen moeten worden geplaatst. Het resultaat is een heldere visualisatie van optimale verlichting voor uw bedrijf.

Gratis lichtplan voor uw winkel?

Bent u op zoek naar een manier om uw winkel extra in het licht te zetten? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Wij bieden namelijk een gratis lichtplan aan voor uw winkel. Met dit lichtplan zorgen wij ervoor dat uw producten optimaal belicht worden en uw winkel er stralend uitziet.

Een goed lichtplan kan namelijk het verschil maken in uw winkel. Het zorgt voor de juiste sfeer, benadrukt uw producten en trekt de aandacht van klanten. Onze ervaren lichtexperts komen bij u langs om de winkel te bekijken en te analyseren welke verlichting het beste past bij uw assortiment en interieur.

Benut deze kans en vraag vandaag nog ons gratis lichtplan aan voor uw winkel. Samen zorgen we ervoor dat uw winkel eruit springt en klanten aantrekt. Neem contact met ons op en laat uw winkel stralen!

https://www.leddesignholland.nl/