Rotterdam Gids
Image default
Aanbiedingen

Job coaching

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het supporten en aanraden bij het maken van loopbaankeuzes. U krijgt individuele begeleiding  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, gepassioneerdheid, talenten, motivatie en plaats op de arbeidsmarkt. Welke voetstappen moet ik zetten om de juiste betrekking te vinden? Wat is mijn toewijding? Hoe benut ik mijn talenten optimaal. Een opbrengst op deze vraag bekomt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een opleiding loopbaanbegeleiding is geschikt voor werkenden, zelfstandigen en carrièremannen- en lady´s.

Cheque besteld; hoe nu verder?

Als u geen recht op heeft, dan verkrijgt u een mail of brief met de reden waarom uw aanvraag is geweigerd. Begeert u extra informatie? Neem dan contact op met een van onze vestigingen om een afspraak te maken voor gratis startgesprek.

 Wat als ik mijn werk cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Als u de jobcheque onaangebroken laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een loopbaancheque aan te vragen behoud u.

Heb ik recht op loopbaancheques mits ik in mijn opzeggingstermijn zit?

Op het moment dat u in uw opzegtermijn zit, kan u uw loopbaancheques bestellen. Wanneer uw opzegtermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om loopbaancheques te reserveren. Tevens heeft u recht op jobcheques tijdens uw tijdsduur van verbrekingsvergoeding.

 

Zijn de jobcheques fiscaal aftrekbaar?

Wat mits mijn loopbaancheques vervallen zijn?
Geen nood. Wanneer u uw jobcheque niet gebruikt voor de geldigheidsdatum wordt u geld automatisch teruggestort op uw rekening en behoudt u uw recht op de loopbaancheque.

Stap 3. Bezorg de loopbaancheque bij een loopbaanbedrijf. (mail of uitgeprint meenemen).

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

8 uur job coaching kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur vakkundige loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het gemiddelde tarief van twee loopbaan cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

Werk test

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de nette werk voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de geschikte kant op met uw carrière? Als u vragen heeft betreffende uw carrière, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u bekomt meteen het resultaat in uw mailbox.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

Ik heb moeite om mijn werknemers te motiveren, ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta en ik schuif de vervelende taken voor me uit. Herkenbaar? Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Bent u ontslagen of zit u in opzegtermijn? U weet niet waar u op moet solliciteren. Of uw wordt niet uitgenodigd op sollicitaties. Met loopbaanbegeleiding kunt u dit aanpakken.

Loopbaanbegeleiding is er voor alle, zelfstandigen, carrièremannen- en lady´s die met vragen worstelen over hun carrière en werknemers die in hun opzeggingstermijn en duur van verbrekingsvergoeding zitten. Enkele moeilijkheden waar u tegenaan loopt en waar loopbaanbegeleiding u mee escorteert.

U wenst bevordering maken of wat betreft een paar jaar. En hoe kunt u uw leiderschap overtreffen of andere competenties. Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Ondernemers

Carrière

Ontslagen of in opzeggingstermijn?

Hoe ziet een jobcoachingtraject eruit?

Loopbaanbegeleiding is een afzonderlijk procesverloop  bij een vestiging bij u in de buurt. De stappen van het proces:

Afrondingsfase – Hebben we de doelstelling behaald?

Intakegesprek – Wat kunt u  van Loopbaanbegeleiding verwachten?

Stap 4

Heeft u na het jobbegeleidingstraject nog vragen? Neem gerust contact op met uw instructeur voor een gratis nazorggesprek. Daarin kijkt u tezamen met uw begeleider welke voetstappen u voorts kunt nemen.

Terugkom-ogenblik waarbij u gemeenschappelijk een Afzonderlijk OntwikkelingsPlan opstelt (POP). Een POP-plan is gericht op de lange tijdsspanne. Enerzijds stelt u doelen voor dit jaar, anderszijds kijkt u ook verder.
Stuiten genomen acties, veranderingen, verbeterpunten.

Stap artikelen

Stap 3

Waarom loopbaanbegeleiding?

 

is erop gericht om u te helpen bij hervormingen in uw leven. Heeft u moeite met wisselingen in uw arbeid of carrière? Raakt u de balans kwijt tussen uw job- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van raad. Dat advies vergezelt u bij het vinden van een oplossing op uw vraag. Samengevat, met de focus loopbaanbegeleiding lost u het hersenbreker op. Enkele voordelen van loopbaanbegeleiding zijn: gunstig met jobcheques, een traject bezorgt antwoorden op en beter in uw schoeisel staan.

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen ondervinden zichzelf prettig tijdens de loopbaantrajecten. De vrijblijvende sfeer, de schematische rangschikking en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en prive begeleiding van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Loopbaancheques

Met de loopbaancheques ontvangt u betaalbare loopbaanbegeleiding. Tijdens het jobcoachingtraject gaat u gezamenlijk met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvragen. Tevens krijgt u inzicht in uw plaats op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw job- en privésituatie. De jobcheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor bekwame loopbaanbegeleiding . De jobcheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Wanneer komt u in aanmerking voor jobcheques. Kijk voor meer hier

 

Voor meer info : http://ucareloopbaanbegeleiding.be