Rotterdam Gids
Image default
Woning en Tuin

Industriële tafels uit voorraad of op maat

Jouw nieuwe industriële eettafel of woonkamertafel koop je natuurlijk in Zevenaar. Want daar, in een eigen meubelatelier maken de vakmensen van Tafels99 de allermooiste industriële tafels.

Wat zijn industriële tafels

Een industrieel interieur is een helemaal van nu. Het begon ooit toen oude fabrieken werden omgebouwd tot appartementen. Metaal, staal, baksteen en beton voerden de boventoon in deze appartementen. Deze woonstijl werd de inspiratiebron voor stoere industriële interieur zoals we dat nu kennen. De industriële tafels van Tafels99 passen hier perfect. Gemaakt van een tafelblad van robuust en stoer eikenhout en een metalen onderstel hebben deze tafels precies de juiste toon te pakken: stoer, met een rauw randje, maar dan wél stijlvol en verfijnd. De industriële tafels stammen dan wel uit een heel specifieke subcultuur, maar ze zijn tijdloos en passen in praktisch elke woonstijl.

Industriële tafels uit voorraad

In de showroom, maar ook in de online meubelwinkel, van Tafels99 in Zevenaar is een ruim assortiment industriële tafels te vinden. Vierkant, rechthoekig, rond of ovaal, Tafels99 heeft ze allemaal. Gemaakt van oerdegelijk eiken zijn deze industriële tafels gemaakt voor de eeuwigheid. Het is dus maar goed dat deze tafels een tijdloos ontwerp hebben, dat past binnen elke woonstijl die je maar kunt bedenken.

Industriële tafels op maat

Wil je een industriële tafel die een beetje lijkt op een model uit de webshop, maar dan nét even anders? Of wil je een industriële tafel die écht in alles anders is dan welke tafel dan ook? Als de tafel die jij graag wilt een enorme uitdaging is, worden de meubelmakers van Tafels99.nl blij. Vertel ons precies wat je wilt: welke vorm tafelblad wil je? Welke afmetingen moet de tafel krijgen? Welk onderstel bevalt je het meest? En wil je nog een speciale kleur of afwerking? Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het voor je maken. Ambachtelijk handwerk, voor een verrassend lage prijs.

Jouw industriële tafel op maat bestel je via de website, maar je kunt ook beginnen met een vrijblijvend adviesgesprek. Maak snel een afspraak!