Rotterdam Gids
Image default
Aanbiedingen

Silent disco huren in Rotterdam

Zoek je voor je volgende huisfeest Silent disco hoofdtelefoons en wil je de set geleverd hebben in Rotterdam? Dan kunnen wij dit voor je regelen. Wij hebben een aantal opties voor een snelle levering: 1. Via PostNL / DPD (1-2 dagen geleverd)

Neem altijd even contact met ons op voor een spoedlevering. Ons team zit veel op de weg dus misschien zitten we wel in de buurt van Rotterdam en kunnen we de apparatuur direct leveren.

De Silent disco apparatuur bestaat uit: één, twee of drie zenders, het aantal koptelefoons (met een aantal reserve), benodigde bekabeling en extra batterijen. Na het feest kan je de set weer afleveren bij een PostNL locatie in Rotterdam. 

Verlichting huren in Zuid-Holland

Wil je een gaaf woonkamer- of tuinfeest organiseren dan heb je zeker geen muziekoverlast door de Silent headphones. Zo kan je tot laat in de nacht / vroeg in de ochtend door. Maar dan heb je nog niet echt een dikke dansvloer in je huis of tuin. Bij ons kan je ook één of meerdere moving-heads bij je pakket huren. Dit zijn 360 graden roterende discolampen die je woonkamer of tuin direct gezellig maken. 

Daarnaast verhuren wij ook beamers voor een filmavond in de tuin (Silent cinema) of voor een presentatie met veel omgevingsgeluiden. Tevens verhuurd FEESD ook feesttenten en leveren wij deze uiteraard ook in Rotterdam. Zo hebben wij meerdere overkappingen van 150m² en opblaasbare tenten met een ruimte van 144m² binnen.

Silent disco set huren voor je volgende feest: https://feesd.nl/silent-disco-huren