Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

Huis verkopen in Rotterdam direct aan een makelaar steeds serieuzere optie

Het verkopen van een woning ging vanouds altijd via woningsites, maar tegenwoordig zijn er steeds meer opkopers actief die alle soorten huizen opkopen om deze zelf door te verkopen na bijvoorbeeld een verbouwing of andere verbetering. Vooral in grote steden als Rotterdam is dit goed zichtbaar. Een voordeel is dat verkopers geen zorgen hebben om zowel de opbrengsten alsmede het algehele onzekere verkoopproces. Er kan van alles misgaan. Denk aan de duur van de verkoop of de zekerheid van de verkoopsom. Een opkoper biedt ter plekke een goed bod aan en dat kan deelfde dag rond komen. Via een langduriger verkoop via Funda, kan er in de tussentijd van alles gebeuren. Lokaal aanbod kan sterk variëren en timing kan dus ook een issue worden.

Voor alle soorten huizen

Huisverkopenaanmakelaar.nl is een huizen opkoper in Rotterdam voor alle soorten huizen die u de zekerheid biedt die u wellicht nodig heeft. En tuurlijk zullen sommige mensen zeggen, wat raar dat je het huis aan een opkoper verkoopt. Maar niemand kan in uw schoenen staan. In de praktijk en het verleden hebben wij bij Huisverkopenaanmakelaar.nl zo vaak mensen juist de mist in zien gaan. Een aanzienlijk deel van de verkopen via Huisverkopenaanmakelaar.nl vinden plaats nadat verkopers hun huis op Funda hebben gezet.

Rotterdam de stad waar een huis verkopen nooit zo makkelijk ging

Makelaars hebben het momenteel drul in de 2e grootste stad van Nederland. Ook opkopers kopen veel huizen op in de grote steden. Rotterdam is na Amsterdam nu erg geliefd geworden voor investeerders en beleggers. In Amsterdam zijn de prijzen de laatste jaren al fors opgedreven, mede door overbiedende beleggers alsmede het gemakkelijk verkrijgen van financieringen aan zowel particulieren als bedrijven of investeerders. Alle soorten worden verkocht en vooral starterswoningen zijn erg geliefd.

Voor een directe verkoop zonder zorgen kunt u het beste een digitale aanvraag doen voor een vrijblijvend bod.

 

https://huisverkopenaanmakelaar.nl/huis-verkopen-rotterdam/