Rotterdam Gids
Image default
Aanbiedingen

Via deze drie middelen creëer jij extra online aandacht!

Aangezien vandaag de dag alles online gaat, is het belangrijk dat jij hier goed op aanwezig bent. Er liggen namelijk veel kansen, die jij niet onbenut moet laten. Doe jij dit wel, dan kan je hiermee veel klanten missen, en dus ook veel omzet. Je kan online je naamsbekendheid enorm doen toenemen. Hoe dat moet? In deze blog leggen wij drie middelen uit die jij hiervoor kan inzetten. 

  1. Social media

Social media wordt door vrijwel iedereen gebruikt, zo ook door elk groot bedrijf. Het is belangrijk dat jij ook op social media aanwezig bent, zodat mensen jou online sneller kunnen herkennen. Je kan via social media jouw diensten promoten, of jezelf positief uitlichten. Social media is namelijk een geschikte manier om een gezicht aan je bedrijf te geven. Tegenwoordig vinden veel klanten dit erg belangrijk; het helpt klanten om te bonden met een bedrijf. 

  1. E-mail

De kans is groot dat jij via e-mail veel contact hebt met verschillende klanten. Via dit middel kun je vragen beantwoorden, of je klanten up-to-date houden over wat er momenteel binnen jouw bedrijf speelt. Door middel van nieuwsbrieven kun je aanbiedingen uitlichten, en verkeer naar je website stimuleren. Er zijn dus erg veel kansen op het gebied van e-mail, die veel bedrijven niet volledig benutten. Via e-mail heb je namelijk grotendeels te maken met mensen die al geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf, en dus sowieso sneller geneigd zullen zijn om via jouw website iets aan te schaffen.

  1. SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising, en helpt jou te adverteren in Google. Het grootste gedeelte van jouw potentiële klanten zal via een zoekmachine als Google bij jouw website terecht komen. Uit je eigen gedrag weet je misschien wel dat je niet heel ver doorscrollt totdat je je keuze voor een bedrijf maakt. Het is dus belangrijk om bovenaan in deze zoekresultaten te komen staan. Dit wordt door SEA mogelijk gemaakt. Je betaalt hiervoor om bovenaan in de zoekresultaten te komen bij bepaalde zoektermen. Als iemand vervolgens via deze advertentie op jouw website klikt, betaal jij een afgesproken bedrag aan Google. 

Traffic Today

Het kan lastig zijn om deze middelen succesvol te gebruiken, vooral als je hier niet veel verstand van hebt. Als dit het geval is, raden wij aan om een online marketingbureau, zoals Traffic Today in te schakelen. Zij kunnen je met alles op het gebied van online marketing helpen, dus ook met bijvoorbeeld SEA. Heb jij vragen over een bepaalde dienst? Neem eens een kijkje op de website van Traffic Today. Deze staat vol relevante informatie, zodat al jouw vragen beantwoord zullen worden.

 

https://www.traffictoday.nl/