Rotterdam Gids
Image default
Rotterdam

Hoe u uw huisdier kunt beschermen tegen het activeren van uw inboedelbeveiligingssysteem

Hoe u uw huisdier kunt beschermen tegen het activeren van uw inboedelbeveiligingssysteem

Huisbeveiligingssystemen zijn ontworpen om u, uw gezin en zelfs uw huisdieren te beschermen. Maar soms kunnen je harige vrienden (of zelfs schilfertjes) je huisbeveiligingssysteem activeren. Slotenmaker Rotterdam laat zienu hoe u vals alarm kunt voorkomen.

Plaatsing van de sensor

Sensoren zijn een van de grootste uitdagingen als het gaat om het ontwerpen van een huisdiervriendelijk huisbeveiligingssysteem. Huisdieren kunnen eenvoudig bewegings- en beeldsensoren activeren, die meestal worden geactiveerd door hitte of beweging. Als uw huisdier bijvoorbeeld besluit om naar zijn voerbak te gaan terwijl deze sensoren zijn ingeschakeld, kan een vals alarm worden verzonden naar huiseigenaren en responders. Dit kan invloed hebben op de manier waarop autoriteiten op het alarm reageren omdat ze niet weten of het een echte bedreiging is. Configureer uw systeem op:

  • Positionering van sensoren hoger dan het niveau van de heupen, zodat uw huisdieren zich openlijk door uw huis kunnen verplaatsen zonder alarmen uit te schakelen.
  • Sensoren installeren die geschikt zijn voor het gewicht van uw huisdier. De meeste sensoren activeren geen alarm als uw huisdier onder een bepaalde drempel weegt.
  • Werk samen met uw beveiligingsleverancier tijdens het afwegingsproces om een ​​systeem te ontwerpen dat geschikt is voor uw huisdieren.

Cameragevoeligheid

Als u bewakingscamera’s heeft die u waarschuwen wanneer er beweging is, past u de gevoeligheid aan die geschikt is voor huisdieren. Door de gevoeligheid te verlagen, kan de camera geen kleine bewegingen waarnemen, maar kan deze nog steeds de belangrijkste activiteit van een indringer vastleggen.

Overweeg ook de plaatsing van de camera. Het is gemakkelijker voor uw huisdieren om uw camera’s te activeren als deze zich op een lager niveau bevinden. Plaats camera’s op hogere niveaus; op die manier kunt u nog steeds indringers vastleggen, maar ook valse alarmen van uw huisdieren minimaliseren.

Mobiele oplossingen

Het is een stuk eenvoudiger om een ​​alarm te verifiëren als u de mogelijkheid heeft om uw huis te controleren vanaf uw mobiele apparaat. Overweeg beveiligingsapparatuur waarmee u op afstand functies kunt bedienen via uw smartphone of tablet. Als u camera’s in uw hele huis hebt, moet u ervoor zorgen dat u livefeeds kunt monitoren, zelfs als u niet thuis bent. Dit zal u helpen valse alarmen te identificeren en eventuele verrassingen te elimineren. Het geeft je ook de mogelijkheid om je systeem te ontwapenen als je huisdier toevallig een sensor uitschakelt.

Er is geen reden dat u niet tegelijkertijd een huisdier en een beveiligingssysteem kunt hebben. Werk samen met uw beveiligingsleverancier om te zorgen dat de installatie aan uw behoeften voldoet.

Voor meer info : http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam