Rotterdam Gids
Image default
Mode en Kleding

Goedkope oorbellen de Double Dots oorbellen

Je kunt nooit genoeg goedkope oorbellen in je sieraden kist hebben. Met goedkope oorbellen maak je het verschil, van elegante knopjes tot extravagante hangers of trendy double dots oorbellen, er is zoveel te koop dat je haast niet weet welke je moet kiezen. Waarom zou je? Kies voor goedkope oorbellen en koop er zoveel als je wilt, om de prijs hoef je het niet te laten. Kijk maar eens naar deze suggesties die je direct online kunt bestellen, je zult verbijsterd zijn door de keuze én de prijs!

 

Double Dots oorbellen

Wat zijn double dots oorbellen? Moeten we dit echt uitleggen? Vooruit dan, double dots oorbellen kun je aan twee zijden dragen. Aan de ene kant van de steker is één oorbel, aan de andere kant vind je een ander ontwerp. Vaak betreft het twee soortgelijke designs met een ander formaat, maar soms zijn het twee compleet verschillende oorbellen op één steker. Grote sterren als Rihanna zijn al gespot met double dots oorbellen. Naast de veelzijdigheid van deze oorbellen zijn ze ook nog opvallend goedkoop! In principe koop je twee sets oorbellen voor de prijs van één!

 

Goedkope oorbellen van goud

Wacht even, gouden sieraden zijn toch heel duur? Vaak wel, maar online oorbellen bestellen is voordeel halen! De kosten die worden bespaart op een duur winkelpand zie je terug in deze goedkope oorbellen van een uitstekende kwaliteit! Gouden oorbellen hoeven echt niet duur te zijn. Vaak betreft het oorbellen die verguld zijn met 18 karaat goud. Dat is een hele goede verhouding tussen goud en andere metalen. Waarom zou je niet kiezen voor 24 karaat? Dat is te zacht, die raken sneller bekrast en je kunt er geen steentjes in bevestigen, die laten na verloopt van tijd los. Goedkope oorbellen van goud klinkt ongelofelijk, maar het kan echt!

 

Goedkope oorbellen voor iedereen

Met de uitgebreide collectie oorbellen die je kunt bestellen in de online winkel zit er altijd iets voor jou bij. En waarschijnlijk wel meer dan één paar oorbellen. Dat is niet erg, voor deze prijzen koop je meerdere sets voor de prijs van één paar oorbellen in andere winkels. What you see is what you get en met de 14 dagen retour garantie weet je zeker dat jouw keuze ook de juiste is, anders stuur je ze gewoon terug. Maar dat is onwaarschijnlijk want een set double dots oorbellen of goedkope oorbellen van goud zijn perfecte sieraden in jouw sieraden kistje, en natuurlijk in je oren!

Voor meer info :