Rotterdam Gids
Image default
Hobby en vrije tijd

Ga langs bij de zeilmakerij in Loosdrecht voor nautische artikelen

Is een van uw bootzeilen gescheurd of wilt u graag laten controleren of het materiaal nog stevig genoeg is? Kies er dan voor om een expert op het gebied van nautische artikelen naar uw bootmaterialen te laten kijken. Vreeken is een gespecialiseerde zeilmakerij die gevestigd is in Loosdrecht. De experts die hier werkzaam zijn, weten alles van boten en de eventuele reparaties die nodig zijn zodat u veilig terug het water op gaat.

Haal uw accessoires op het water bij deze specialist

Vreeken is niet alleen dé zeilmakerij in de omgeving van Loosdrecht, hier vindt u ook zeilkleding voor heren en dames. Ook diverse watersportartikelen vindt u hier. Denk aan een onbreekbaar bootservies zodat u geniet van een smakelijke picknick op het water of wanneer u aanlegt bij een haventje. Natuurlijk is het bij de zeilmakerij van Vreeken in Loosdrecht ook mogelijk om een dektent, bootkap of spinnaker te laten repareren of speciaal voor uw boot maken. Dan weet u zeker dat het zeil perfect past bij uw boot en dat het naar uw wensen gefabriceerd wordt. Naast deze reparaties voeren wij bovendien ook nog herstellingen aan bootkussens, terrasschermen en veranda-afdekkingen uit. Hierna gaat u met een gerust hart het water op.

Maak een keuze uit de vele artikelen

Natuurlijk is het mogelijk om langs te gaan bij deze zeilmakerij in Loosdrecht. Dan ziet u meteen de rest van het uitgebreide assortiment en schaft u alle nautische artikelen aan die u nodig heeft. Bent u niet in de gelegenheid om naar de fysieke winkel te gaan? Bekijk de artikelen en de accessoires dan online. Het is heel eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Na uw bestelling zorgen de medewerkers ervoor dat uw pakket zo snel mogelijk naar u wordt verzonden. Dan gaat u snel weer het water op. Bij vragen belt u voor meer informatie.

https://www.vreeken.com/