Rotterdam Gids
Image default
Alarmsysteem

Eenvoudige stappen die u kunt nemen om uw huisveiligheid dit voorjaar te verbeteren

Het voorjaar is doorgaans een goed moment om na te denken over nieuwe projecten in en rond het huis. In dit artikel delen wij van slotenmaker Rotterdam enkele nuttige tips en ideeën hieromtrent, dus blijf lezen.

Verstevigen van ramen en deuren
De buitenkant van het huis is tijdens het koudere seizoen verwaarloosd. Wanneer de sneeuw smelt en het weer beter begint te worden, is het van essentieel belang om uw buitenkant snel te controleren en te kijken of er schade is, zoals gebroken glas of houtafbraak.

Uw deuren en ramen vormen de eerste verdedigingslinie tegen mogelijke inbraak, dus elk soort schade moet worden verholpen. Vergeet niet om ook te controleren of de sloten in topconditie zijn. Ons advies is om hiervoor een beroep te doen op een professional.

Ook kunt u de belangrijkste toegangspunten in uw huis verder versterken:

 • Afhankelijk van uw woning en ontwerpkeuze, overweeg dan het toevoegen van veiligheidsgrills of vensterbalken. Veiligheidsgrills zijn uitstekende oplossingen voor de indringer om het te breken. Aan de andere kant zijn vensterbalken zeer visuele beveiligingsmaatregelen die een indruk geven van een sterke beveiliging om inbrekers te ontmoedigen om uw woning als doel te nemen.
 • Deurvergrendelingsonderdelen om de beveiliging van uw huisdeuren, poorten, maar ook schuurtjes en openslaande deuren te verbeteren.
 • Raamsloten en handgrepen.

Onze getrainde slotenmakers kunnen u helpen met het installatieproces, zodat u kunt genieten van de stijgende temperaturen en tijd doorbrengt met vrienden en familie

Verbeter de woningbeveiliging met slimme beveiligingslagen
Als we aan de lente denken, denken we dat de natuur tot leven komt, bloeit en weer groen wordt. Veel huiseigenaren denken echter niet na over wat potentiële aard is als extra beveiligingslaag.

Hier zijn een paar tips om de beveiligingscapaciteit van uw beveiligingsstructuur te maximaliseren:

 • Plant doornige planten, zoals een rozenstruik, voor de ramen van je huis. Het maakt het een uitdaging voor potentiële inbrekers om toegang te krijgen via dit toegangspunt.
 • Gebruik een van de opties voor het maken van uw eigen woning binnen de omtrek van uw eigendom. Planten die bedekt zijn met stekels en stekels – zoals vuurhoorns – zijn geweldig voor dit doel.
 • Profiteer van de voorjaarsschoonmaak van uw tuin. Kijk of er begroeide planten of hoge hagen zijn die het moeilijk maken om uit de ramen te kijken. Overweeg ook om de bomen in orde te maken. Mogelijk hebben takken van de beschaving deze kunnen beklimmen om via het dak toegang te krijgen tot je huis.

Doe in plaats van een voorjaarsschoonmaak een voorjaars veiligheidscheck
Als u begint met het voorbereiden van uw huis op het veranderende weer, zorg er dan voor dat u onbeduidende details heeft die u hebt met uw huisveiligheid. Bijvoorbeeld:

 • Als je al een beveiligingscamera hebt geïnstalleerd, controleer dan of de sensoren niet willekeurig worden geactiveerd.
 • Controleer de batterijen van al uw apparaten om te controleren of ze werken.
 • Zorg ervoor dat alle elektronica voor de huisveiligheid op de juiste manier is aangesloten.
 • Vervang alle koorden die er beschadigd uitzien.
 • We hopen dat je deze tips nuttig hebt gevonden en dat je zou overwegen sommige van deze tips toe te passen op uw familie en uw bezittingen.
Voor meer info : http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam