Rotterdam Gids
Image default
Dienstverlening

Een meerjarenonderhoudsplanning geeft u meer inzicht in onderhoudskosten

Onderhoudskosten kunnen soms erg hoog oplopen, vooral wanneer u dit onderhoud niet zag aankomen. Om deze onverwachte kosten tegen te gaan, kunt u een meerjarenonderhoudsplanning laten opstellen. Dit is een langetermijnplanning waarin al het onderhoud van uw pand wordt beschreven. Hier wordt ook een kostenindicatie bij gegeven. Hiermee krijgt u dus meer inzicht in het onderhoud van uw pand en kunt u een geschikt budget opstellen. Een betrouwbare meerjarenonderhoudsplanning kunt u laten opstellen door Zogekeurd.

Hoe ziet de planning eruit?

In een onderhoudsplanning wordt aangegeven wanneer er onderhoud plaats moet vinden aan specifieke onderdelen van een pand of woning. Om de planning op te stellen, zal eerste de gehele woning geïnspecteerd worden. Er wordt dan bepaald wat voor soort onderhoud er uitgevoerd moet worden. Er wordt voor u een overzicht opgesteld met alle onderdelen van het huis. Hier wordt er per onderdeel de huidige conditie beschreven. Daarnaast krijgt u per onderdeel een onderhoudsplan voor de komende 15 of 30 jaar. Voor ieder onderhoud zult u ook een kostenindicatie zien. U weet dus precies hoeveel u kwijt bent aan het onderhoud van uw pand voor de komende jaren.

Geen onnodige kosten

Met een meerjarenonderhoudsplanning kunt u onnodige kosten voor achterstallig onderhoud gemakkelijker vermijden. In de planning wordt namelijk aangegeven wanneer onderdelen in uw pand toe zijn aan herstel of onderhoud. Zo zal uw pand altijd in goede conditie blijven en zullen dure renovaties als oorzaak van achterstallig onderhoud niet meer nodig zijn.

Vraag uw planning aan

Door de meerjarenonderhoudsplanning kunt u op tijd de beste renovatiebedrijven inhuren om het onderhoud uit te voeren. U kunt zelf bepalen welke bedrijven u inhuurt voor het onderhoud aan uw pand. Bij Zogekeurd kunt u nu snel een offerte aanvragen voor een meerjarenonderhoudsplanning. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw onderhoudskosten voor de komende jaren en komt u niet meer snel voor onverwachte kosten te staan.

https://www.zogekeurd.nl/