Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

Verhuizen met de hulp van Rotterdamse Studenten | Verhuisbedrijf Rotterdam

Verhuizen met de hulp van studenten
Verhuizen is vaak een stressvolle klus, wij snappen dat als geen ander. Wij willen u daarom ook zo goed mogelijk bijstaan op de dag van de grote verhuizing. Met professionele hulp die communicatief heel sterk is willen wij zoveel mogelijk stress bij u wegnemen. Niet alleen met professionele hulp staan wij u bij, wij staan u ook bij met jonge krachten die worden opgeleid tot echte verhuis deskundigen. 

U kunt bij verhuisbedrijf Drechtsteden terecht voor diverse hulp. Wij kunnen u helpen en voorzien van een verhuislift, dit is handig om tijd en moeite te besparen. Ook hebben wij sjouwhulp, een bezorgservice, een verhuisservice voor iedereen, een ontruimingservice, een goedkope verhuis service voor studenten en een spoed verhuis service. Dit doen wij natuurlijk uiteraard allemaal met professionele hulp die op oproepbasis bij ons werken, daarom kunnen wij voor u alle prijzen laag houden.

Bij verhuisbedrijf Drechtsteden werken wij ook met jonge studenten die graag iets willen leren. Deze studenten bieden wij een opleiding aan waarbij ze worden opgeleid tot echte verhuis deskundigen zodat hun later zelf ook zelfstandig klussen kunnen uitvoeren en ook mensen kunnen gaan opleiden. Wij leren ze hier ook dat ze efficiënt met de tijd om moeten gaan met een snel en systematisch schema zodat dat ook weer kostenbesparend is voor onze klanten.

Verhuisbedrijf Drechtsteden staat elke dag voor u klaar

Professionele en leergierige hulp vind je bij verhuisbedrijf Drechtsteden. Elke dag staan wij weer klaar voor u tussen 09:00 en 22:00. Klantwaardering staat hoog bij ons en we doen er alles voor om de hele verhuizing zo soepel te laten verlopen.

Voor meer info : https://www.verhuisbedrijfdrechtsteden.nl/verhuisbedrijf-rotterdam/