Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

Welke bruidsauto kies ik?

Tijdens je bruiloft zijn er natuurlijk een hoop dingen die je op tijd moet regelen. Denk hierbij aan de locatie, de taart, de fotograaf, de uitnodigingen en de jurk of het pak. Maar heb je ook al aan het vervoer gedacht? Op het gebied van bruidsauto’s is er vandaag de dag onwijs veel keuze. In dit artikel lees je de drie meest geliefde vormen van trouwvervoer.

 

1. Trouwbus

Een van de meest geliefde varianten van trouwvervoer is een trouwbus. Hierbij kun je denken aan een Volkswagen bus T1 of T2. Deze busjes maken de sfeer van de bruiloft net even wat relaxter en je kunt ook nog eens een groter gezelschap mee in de bruidsauto meenemen. Denk hierbij aan de kinderen en de getuigen.

 

2. Klassieke oldtimer

Op het gebied van klassieke oldtimers is er onwijs veel aanbod. Ga bijvoorbeeld voor een stoere muscle car, een grappige lelijke eend of een stijlvolle witte cabrio. De auto’s zijn meestal geschikt voor vier personen en doen het erg goed op trouwfoto’s. Een klassieke oldtimer is in veel gevallen ook beschikbaar als cabrio, zodat het gezelschap op je bruiloft goed zicht hebben op jullie als bruidspaar.

 

3. Een sportieve en stoere auto

Gaat je hart sneller kloppen van een sportieve en stoere auto? Dan is dit de perfecte trouwauto voor je. Denk hierbij aan een Ford Mustang of een Porsche 911. Je zorgt er ongetwijfeld voor dat iedereen op de weg jullie gaat spotten in een stoere auto.

 

Welke auto past het beste bij je?

Overtuigd geraakt dat een van de bovengenoemde auto’s perfect bij je past? Door je trouwauto eenvoudig online te boeken, weet je zeker dat je een geweldige bolide hebt op de grote dag.