Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

De voordelen van winkelrekken

Als je van plan bent om een winkel te openen, zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden. Het belangrijkste is natuurlijk om de juiste locatie voor je bedrijf te kiezen. Een ander belangrijk punt is het kiezen van de juiste winkelstellingen voor je winkel. Als je op zoek bent naar een geweldige oplossing voor je winkel, dan zijn winkelstellingen de perfecte optie. Gondelplanken zijn vrijstaande planken met een dubbelzijdige eenheid. Dit type stelling kan dus worden gebruikt om meer producten uit te stallen. Deze planken zijn zeer veelzijdig en kunnen in verschillende soorten winkels worden gebruikt. Hier zijn drie voordelen van gondelplanken.

Het bespaart ruimte

Als je niet genoeg ruimte in je winkel hebt, kunnen gondelplanken helpen om ruimte te besparen. Deze planken zijn zeer licht van gewicht en nemen niet veel ruimte in beslag. Hierdoor kun je deze planken probleemloos gebruiken voor het opbergen van verschillende producten en artikelen. Zoek dit type stelling gewoon op bij winkelinrichting leverancier Kaan. Naast het besparen van ruimte in je winkel, helpen deze planken ook om je omzet te verhogen. Dit doen ze door meer ruimte op de vloer vrij te maken. De klanten kunnen dus vrij rondlopen in plaats van te moeten navigeren rond zware displayrekken.

Het is gemakkelijk te monteren

Gondelplanken zijn eenvoudig te monteren en te demonteren, waardoor ze een goede keuze zijn als je van plan bent om ze te verplaatsen of als je ze vaak moet herschikken. Ze kunnen eenvoudig uit elkaar worden gehaald en weer in elkaar worden gezet zonder de hulp van een deskundige vakman of aannemer. Deze stelling is dus ideaal voor mensen die niet zo handig zijn met gereedschap en machines. Deze stellingen worden geleverd met instructies die je op weg helpen om het eenvoudig te installeren. Je kunt arbeidskosten besparen doordat je niet iemand anders hoeft in te huren om het voor je in elkaar te zetten.

Het biedt maximale flexibiliteit

Gondola winkelstellingen bieden maximale flexibiliteit omdat ze in een breed gamma aan stijlen en maten verkrijgbaar zijn. Ze zijn dus geschikt voor bijna elke productcategorie. Je kunt dit soort stellingen ook aanpassen door een verscheidenheid aan functies toe te voegen, zoals verlichting, bakken of haken voor het ophangen van kledingstukken. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verplaatsen en te herschikken als je voorraad verandert of er nieuwe producten binnenkomen. Vanwege deze flexibiliteit zijn gondelplanken geschikt voor vele soorten winkels, zoals een supermarkt, ijzerhandel, dierenwinkel en vele andere.