De nieuwe Iphone 12 Pro


 In september 2020 is het weer zover want dan gaat Apple de nieuwe iphone 12 Pro presenteren. De speciale persconferentie staat in het teken van de Iphone 12 en de verschillende modellen die erbij gereleased worden. Hieronder valt dus ook de Iphone 12 Pro. Bereid je dus in september 2020 voor op een uitgebreide persconferentie van Apple die goed laat zien  wat we dit jaar kunnen verwachten. Tijdens deze korte blog gaan we je alvast enkele geruchten uitleggen en aangeven wat er verwacht wordt qua nieuwe functies. De gegeven informatie in deze blog blijft zeer beperkt omdat het hier puur om geruchten gaat en daardoor nog niet veel bevestigde informatie beschikbaar is. 

De nieuwe functies van de Iphone 12 Pro

Wekelijks komen er nieuwe geruchten over de Iphone 12 Pro en wat de specificaties er van zijn. Als Apple zich aan het vooraf opgestelde tijdschema kan houden, verwachten we een aankondiging rond de maand september.

Een volledige redesign van de oude iphone: Het gerucht gaat dat de iphone 12 Pro een volledige redesign wordt van een nieuw model. en dat deze iets dikker wordt en dus buiten de trend van super dunne smartphones gaat. Het design van de nieuwe iphone zal daardoor meer te vergelijken zijn de iphone 5.

3 camera’s op de achterkant: Volgens vele geruchten krijgt de iphone 12 Pro, 3 camera’s krijgen op de achterkant. Dat is dus hetzelfde als bij de iphone 11. Het verschil is is dat de iphone 12 Pro een extra sensor gaat dragen. De zogenaamde LiDAR sensor gaat ervoor zorgen dat de lichtflits van je camera nog beter wordt en preciezer.

 

een hoesje voor de nieuwe Iphone 12 Pro

Voor je de nieuwe Iphone 12 pro wilt gaan aanschaffen moet je natuurlijk eerst weten waar je deze kunt aanschaffen en hoe je deze kan beschermen. Je kunt hiervoor natuurlijk gebruik maken van ontelbare vele Iphone 12 Pro hoesjes. Helaas zijn op dit moment nog niet veel hoesjes verkrijgbaar, maar er wordt verwacht dat dit dichtbij de release heel anders zal zijn. 

https://www.telefoonhoesje.nl/iPhone-12-Pro-Hoesjes