Rotterdam Gids
Image default
Woning en Tuin

De beste wasmachine reparatie service van Rotterdam

Herkent u de onderstaande problemen?

  • U wilt in de avond nog even snel de was draaien, maar door een of ander manier stopt u wasmachine.
  • Er komt een onaangename geur vanuit de wasmachine, u kunt uw kleren zo niet wassen.
  • De wasmachine lekt water en u begrijpt niet waarom
  • De deur van uw wasmachine gaat niet meer open, ook niet als u deze gereset heeft.

Wat doet u dan? Juist! Contact opnemen met de wasmachine reparatie van Rotterdam!

Wat doen jullie?
Het komt helaas steeds vaker voor, consumenten maken gebruik van de verkeerde wasmiddelen en beschadigen zo hun wasmachines. Producten van wasmiddelen maken gebruik van agressieve chemicalien en dat beschadigt verschillende onderdelen van de wasmachine. U kunt denken aan de buizen die aan de binnenkant van het apparaat zitten, deze kunnen snel roesten wanneer er verkeerde wasmiddelen wordt gebruikt. Klanten bellen ons dan (meestal via de website) wij komen langs de klant thuis en repareren deze op locatie, de klant is vaak tevreden wanneer hij weer een goed werkende wasmachine heeft en deze tegen een aantrekkelijke tarief heeft kunnen repareren.

Repareren jullie alleen wasmachine’s? Of ook andere witgoed apparaten?
Bij wasmachinerotterdam kunt u terecht voor alle soorten witgoed apparatuur, of het nou gaat om een koelkast, vaatwasser, droger wij weten altijd raad. Door jarenlange ervaring en het volgen van verschillende soorten witgoed reparatie cursussen van fabrikanten kunnen we snel het probleem vinden. In 90% van de situaties gaat het om een kleine sensor dat vervangen moet worden, deze vervangen we dan en voila! De witgoed apparaat werkt weer.

Stel dat mijn wasmachine inderdaad defect raakt, waarom zou ik jullie moeten bellen?
We zien het steeds vaker, in de loop van jaren zien we dat er zogenaamde “witgoedreparatie” bedrijven zich inschrijven bij de KVK en via deze weg een hoop geld afhandig maken van consumenten, ze leveren slechte service en reparen in veel gevallen de witgoed apparaat niet. Gelukkig is dat bij ons niet zo, wij proberen onze klanten de beste service te geven – wanneer we de wasmachine toch niet kunnen repareren dan betaalt de klant ook niet. Dat zou oneerlijk zijn. Bovendien betaalt u bij ons geen voorrijkosten, we geven eerlijk advies over de reparatie en vertrekken pas als de wasmachine gerepareerd is. Klanten tevreden houden, dat is belangrijk en wordt vaak onderschat.

Hoe kom ik met de wasmachine reparatie service van Rotterdam in contact?
Dat is vrij simpel, u gaat naar de website en neemt telefonisch contact met ons op. Ook is het mogelijk om via onze website een afspraak in te plannen, u kunt heel handig een datum selecteren en eventueel ook een tijdstip. De monteur belt u een uur van tevoren voordat zij langskomen, de monteur doet zijn uiterste best om de witgoed apparaat zo snel mogelijk te repareren.

Voor meer info : http://www.wasmachinerotterdam.nl