Rotterdam Gids
Image default
Groothandel

Een Christelijke boekhandel die allerlei inspirerende boeken online verkoopt

Er gaat niets boven een uurtje rondsnuffelen in een christelijke boekhandel, en dat kan tegenwoordig ook online. Het is misschien niet zo gezellig, maar heeft wel veel voordelen. Het kost soms veel tijd om naar een winkel te rijden en de openingstijden liggen niet altijd lekker in combinatie met uw werktijden. In een webshop kunt u 24 uur per dag terecht om een bijbel te kopen online of een ander boek aan te schaffen. Online bestellingen worden meestal binnen een dag of twee op het opgegeven adres geleverd.

Vind nieuwe inspiratie vanuit uw woonkamer

Het grootste voordeel van een webshop is dat u vanuit uw huis alles kunt bestellen wat u nodig heeft. De handige website van de Christelijke boek- en cadeauwinkel De Rank bevat een schat aan informatie en nog veel meer inspirerende producten. In de boekhandel kunt u gemakkelijk een bijbel en andere producten online kopen. Als ze uw bestelling op voorraad hebben – wat meestal het geval is – dan wordt het nog dezelfde dag verstuurd.

Speciale verzoeken

Soms kun u het specifieke product waarnaar u op zoek bent niet vinden. Het vriendelijke team van de christelijke boekhandel online wil u toch graag helpen. Daarom kunt u altijd contact opnemen via de telefoon of een email sturen. Een werknemer gaat dan kijken of het door u gewenste product ergens besteld kan worden. Klanten vragen vaak om waardevolle producten, dus op die manier kunt u meehelpen aan het verbeteren van het assortiment.

Maak gebruik van de handige zoekfunctie

De webshop van de christelijke boekhandel De Rank heeft een geweldige online zoekfunctie. Hier kunt u een thema, titel, auteur of andere zoekterm invullen. Daarna krijgt u direct de bijbel en andere boeken te zien die u kunt kopen via de online shop. U kunt de beschrijving lezen en direct informatie inwinnen om te zien of het juiste product erbij zit.