Rotterdam Gids
Image default
Woning en Tuin

Beste plekjes om een goede en goedkope kerstboom te kopen in Rotterdam

Kun jij ook niet wachten totdat het moment is aangebroken dat je jouw huis van top tot teen kunt decoreren voor kerst? Een kerstboom kan daarbij eigenlijk niet ontbreken. of je nu een echte kerstboom koopt of kiest voor een kunstboom, de vraag blijft altijd waar koop je een goede, maar goedkope boom in Rotterdam.

Waar vindt ik een goedkoper kerstboom in Rotterdam

Er zijn heel wat plekken in Rotterdam waar je een goedkope kerstboom kunt kopen, maar uiteraard wil je ook dat hij er mooi en representatief uitziet en lang meegaat. Voor zowel een kunstboom als een echte boom geldt dat je geen kale plekken wil zien. Lees verder om de beste plekken te vinden waar je een goede en goedkope kerstboom kopen in Rotterdam.

De Markthal

Voor de Markthal vindt je elke dinsdag en zaterdag een markt met tientallen kramen met allerhande producten, van verse vis en kaas tot naaigaren en nieuwe sokken. In december komen daar ook kerstbomen bij, je vindt ze voor een redelijke prijs bij de standjes vlakbij de bibliotheek.

De kerstbomenstand 

Er gaat niks boven de ouderwetse kerstbomenstand die elk jaar weer op dezelfde plek verschijnt en waar je al sinds je jeugd samen met je ouders naartoe ging voor jullie kerstboom. Er zijn meerdere van deze kerstbomenstands in Rotterdam, onder andere op de Capelsebrug.

De bouwmarkt

Of het nu de Gamma, Praxis of een andere bouwmarkt is, je kunt bij bijna alle bouwmarkten terecht voor zowel echte kerstbomen als kunstbomen. De echte bomen zijn meestal vanaf eind november beschikbaar.

Het tuincentrum

Het tuincentrum kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Ondanks het feit dat dit vaak niet de goedkoopste optie is, heb je wel meer keuze en bovendien kun je er vaak al vanaf begin november terecht.

De kerstmarkt

Maakt het jou niet uit wanneer je de boom koopt, maar vindt je sfeer belangrijker dan is de kerstmarkt de beste plek voor jou. Je kunt van vrijdag 17 tot en met zondag 19 december de kerstmarkt in Overschie bezoeken.

http://www.kerstboomthuisgeleverd.nl