Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

Boxspring zonder matras kopen

Boxsprings zijn tegenwoordig helemaal in en dat is ook wel logisch. Een boxspring ziet er zeer luxe uit. Je kunt je slaapkamer er dus een optimale boost mee geven. Bovendien is een boxspring zeer functioneel. De boxspring maakt namelijk geen geluid, want je hebt geen lattenbodem. Om die reden is een boxspring ook duurzamer en bovendien wordt fysiek comfort gegarandeerd. In de webwinkel Handerson kun je een boxspring met matras kopen, maar een boxspring zonder matras behoort ook tot de mogelijkheden.

Veel opties

De boxsprings zijn in zeer veel verschillende kleuren leverbaar. Je vindt dus altijd wel een boxspring die past bij het interieur van je slaapkamer. Ben jij bijvoorbeeld het type dat veel felle kleuren in zijn slaapkamer heeft. Dan kun je ook voor een felle boxspring gaan in de kleur rood, geel of een andere kleur. Bovendien kun je voor een meer neutrale kleur gaan. Er is in ieder geval altijd wel een boxspring die past bij de stijl van je slaapkamer.

Handig filtersysteem

De webwinkel Handerson is voorzien van een handig filtersysteem. Heb jij bijvoorbeeld een specifiek budget voor een boxspring? In dat geval kun je gericht zoeken in een bepaalde prijsklasse. Maar je kunt bijvoorbeeld ook filteren op kleur en andere zaken. Handerson is namelijk voorzien van een uitgebreid assortiment en zo wordt het zoeken toch een stukje vergemakkelijkt.

Voordelen van Handerson

Op de boxsprings van Handerson zit standaard tien jaar garantie, dus je loopt in principe geen enkel risico. Bovendien heb je ook nog eens 120 dagen omruilgarantie. Je kunt het bed dan uitproberen en mocht deze bevallen: dan houd jij hem. Krijg jij echter last van fysieke ongemakken en slaap je niet echt fijn? In dat geval kun je hem dan omruilen. Veel boxsprings zijn op voorraad en kunnen ook snel geleverd worden.