Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

Roadtrip met een Volkswagen T2

Een Volkswagen T2 is een echte klassieker. Dit tweede model in van T lijn van Volkswagen geeft je gelijk een authentiek hippie gevoel. Deze Volkswagen bussen worden namelijk niet voor niet hippie busjes genoemd. Wil jij komende vakantie een uniek avontuur beleven? Ga dan op roadtrip in een Volkswagen T2. In dit blogartikel lees je waarom een Volkswagen T2 huren de perfecte optie is voor een roadtrip.

Volledig voorzien

Waar deze bussen al decennia geleden waren ingericht op gemak, comfort en ruimte, is dit vandaag de dag nog steeds zo. Deze bussen zijn multifunctioneel. Niet alleen kun je met veel mensen op pad. Ook kun je de bus omtoveren en inrichten als slaapkamer of eetkamer. Zo kun je op reis gewoon in jouw bus verblijven. Zo betaal je dus alleen voor de huur en benzine, maar hoef je zijn de kosten voor overnachting helemaal gratis in de bus.

Authentiek sfeer

Wanneer je op roadtrip gaat in een Volkswagen T2 geniet je van die authentiek hippie sfeer. Niet alleen jijzelf geniet van deze sfeer, ook overal waar je komt geef je deze sfeer door. Wil je bijvoorbeeld meerdere festivals af deze zomer? Hoe doe je dit dan beter dan in een Volkswagen T2. Je parkeert jouw bus gewoon op het kampeerterrein van het festival en kun genieten van een geweldige tijd. Wanneer het festival over is, stap je geheel in stijl weer in jouw bus en op naar het volgende avontuur.

Of je nu met vrienden een unieke zomer wilt beleven of dat je met jouw gezin of partner op vakantie wilt, een roadtrip in een Volkswagen T2 is dé manier om de zomer van je leven te beleven. Ga op roadtrip in deze unieke wagen en geniet van een zomer vol vrijheid en avontuur. Met jouw eigen bus kun je gaan, staan en overnachten waar je maar wilt.