Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

Badkamer opknappen

De badkamer is een kamer waar je iedere dag wel instaat. Douchen, opmaken, klaarmaken, wassen, naar de wc gaan. De badkamer wordt door iedereen in het huis gebruikt, en veel ook! De badkamer is daarom wel vaak vies en moet worden schoongemaakt. Vocht laat veel lelijke plekken achter die je niet zomaar even schoon kan maken. Veel van de vochtplekken trekken in de muur en tegels, maar vooral de tegel voegen. Je kan de voegen schoonmaken en tegels schoonmaken waardoor de badkamer er al een beetje beter uit komt te zien. Er zijn ook andere methodes om je badkamer er beter uit te laten zien. Dat lees je verder in dit artikel.

Veel badkamers zijn volgeplakt met tegels. Dit komt omdat verf niet goed tegen vocht kan. De technologie is verbeterd en zo ook verf. Tegenwoordig is het mogelijk voor verf om goed te blijven, onder zware omstandigheden zoals vochtigheid. Daarom worden steeds meer badkamers geverfd in plaats van getegeld. Dit is dus een optie voor je als je niet van tegels houdt. Je kan kiezen uit duizenden kleur en verven is veel makkelijker dan tegelen. Daarnaast kunnen tegels hoog oplopen in prijs terwijl je aan 1 of 2 potten verf voldoende hebt voor de gehele badkamer.

Daarnaast kan je kiezen voor een nieuw douche. Ben je niet tevreden met het uiterlijk van je douche dan kan je deze gedeeltelijk of helemaal vervangen. Je kan tegenwoordig een complete douche kopen. Je hoeft dan niet onwijs veel te verbouwen en kan de complete nieuwe cel direct in je badkamer plaatsen. Als je niet zo veel geld hebt kan je er altijd voor kiezen om de douche gedeeltelijk te vervangen. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een nieuwe douchekop aan te schaffen met verschillende standen. Waardoor het douchen toch wel even iets anders wordt.

Voor meer info : https://www.voegxpert.nl/