Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

Woonaccessoires Sissy-Boy

Sfeer is belangrijk om van je huis een thuis te maken. Met de woonaccessoires van Sissy-Boy voeg je gemakkelijk mooie items toe aan je interieur, die ervoor zorgen dat jij je helemaal thuis voelt. Wat jouw stijl ook is, bij Sissy-Boy slaag je gegarandeerd. Verander in een handomdraai de sfeer van je huis.

Vakantiefoto’s, we love them! Bij Sissy-Boy vind je verschillende fotolijstjes om jouw mooiste vakantieherinneringen in tentoon te stellen. Naast fotolijstjes vind je bij Sissy-Boy natuurlijk nog veel meer sfeervolle items, zoals kaarsen en fijne kussens in allerlei formaten. Een stel grote kandelaren met kleurrijke kaarsen er in, zorgt voor een luxe uitstraling en het licht van de kaarsen geeft je een heel sfeervol huis. Een aantal zachte kussens in de bank zorgen ervoor dat je er lekker in weg kunt ploffen en dat je heerlijk kunt uitrusten voor de volgende werkdag.

Spiegels en vloerkleden

Wist jij dat spiegels en vloerkleden erg veel doen voor je interieur? Ga bijvoorbeeld voor een hoge spiegel, waarin je elke dag je outfit kunt goedkeuren. Een kleine spiegel op de schouw doet het ook altijd heel goed!

Een geschikt vloerkleed vinden, kan best een uitdaging zijn. Welke kleur, welk formaat, welke stof? Er zijn zoveel dingen waar je overna moet denken. Gelukkig heeft Sissy-Boy een mooi aanbod aan vloerkleden in allerlei kleuren en stijlen. Ga je voor een flyffy, hoogpolig vloerkleed in een rustige tint of kies je voor een multicolor vloerkleed met drukke print? Naast rechthoekige kleden, vind je bij Sissy-Boy ook ronde kleden. Leuk om jouw huiskamer eens een hele andere look te geven!

We love flowers! We krijgen nooit genoeg van bloemen. Ze geven een sophisticated look en feel en ruiken vaak ook nog eens superlekker. Jouw mooie bloemen zet je natuurlijk in een vaas, maar in wat voor een? Ga jij voor een klassiek glazen vaas of kies je voor terracotta, porselein of keramiek?

Bij Sissy-Boy vind je accessoires in verschillende kleuren, maten en stijlen. Van gouden woonaccessoires tot houten en zelfs accessoires met een vintage look en feel. De accessoires van Sissy-Boy zijn stuk voor stuk eyecatchers. Kom langs of shop online.