Rotterdam Gids
Image default
Beauty en verzorging

Waarom nu een ooglidcorrectie?

In Nederland wonen een hele hoop mensen die in aanmerking komen voor een ooglidcorrectie, echter heeft maar een klein deel van deze groep dit besef en doen niets. Het is al snel verstandig om te kiezen voor een ooglidcorrectie, een stuk eerder dan de meeste mensen denken, de behandelingen zijn er in verschillende maten, zo kan een kleine ooglidcorrectie, bij bijvoorbeeld Ooglift, al grote cosmetische verbeteringen met zich meebrengen. Tevens is de leeftijd van iemand niet van belang als er gekeken wordt naar of iemand in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie, ditzelfde geldt voor de mate waarin dit nodig is, zoals ik net heb uitgelegd. Mocht u denken dat uw oogleden te ver naar beneden hangen, twijfel dan niet en maak eens een afspraak met uw arts, deze kijkt dan of dit nodig is, mocht dit zo zijn dan kunt u starten met een vooronderzoek bij OogLift.nl.

Hoe verloopt een ooglidcorrectie?

Veel mensen zullen de vraag hebben van hoe een ooglidcorrectie nou eigenlijk in zijn werk gaat, sommigen hebben bijvoorbeeld enige angst voor operaties, ziekenhuizen of alles wat met zorg te maken heeft. Hieronder zal ik u het proces van een ooglidcorrecte bij Ooglift uitleggen.

Ten eerste wordt met een viltstift het overschot aan huid afgetekend zodat duidelijk wordt welk deel er precies weggehaald moet worden. Vervolgens wordt hieronder een injectie gegeven, dit gaat middels een lokale verdoving, dit is het gevoeligste deel van de ooglidcorrectie behandeling. Nadat de verdoving is ingewerkt voelt u niets meer van de gehele operatie, tevens wordt het bloeden verminderd door de adrenaline in de verdoving die bloedvaatjes dicht knijpt.

Hierna wordt de huid gereinigd met jodium waarna het teveel aan spieren en huid kan worden weggehaald. De randen hiervan worden met hechtingen verbonden, deze zijn niet oplosbaar, deze hechting zal na een week of minder verwijderd worden, bij Ooglift wordt op een manier gesneden zodat het litteken niet of nauwelijks zichtbaar blijft.

Interesse in Ooglift.nl?

Heeft deze blog u aan het denken gezet? Kijk dan eens op de website van Ooglift, hier zijn de resultaten van een groot aantal behandelingen visueel weergegeven, zo krijgt u een goed beeld van wat u te wachten staat. Mocht u verder nog twijfels hebben over een ooglidcorrectie, ga dan eens langs bij uw huisarts, die zal u alles vertellen wat van belang is.

Kijk voor meer informatie op ooglift.nl.

Voor meer info :