Rotterdam Gids
Image default
Aanbiedingen

Trouwfoto's, zo maak je ze uniek

Het is een bijzondere dag, een dag waarop je elkaar het ja-woord geeft en voor altijd samen bent. Een dag om nooit te vergeten. En wat is er nu mooier dan deze dag vast te leggen met bijzondere trouwfoto’s? In deze blog geven we je tips om jouw trouwfoto’s net dat beetje extra te geven.

Kies voor een bijzondere locatie

De locatie waar je trouwt is belangrijk voor de sfeer van de foto’s. Kies daarom voor een locatie die past bij jullie als stel. Dit kan een mooie tuin zijn, maar ook een industrieel pand kan voor een unieke achtergrond zorgen. Denk hierbij aan een oude fabriekshal, een verlaten station of een brug over het water.

Speel met licht

Licht is alles bij het maken van mooie foto’s. Speel daarom met het licht op jullie trouwdag. Bijvoorbeeld door tijdens het golden hour te fotograferen, dit is het uur na zonsopkomst of het uur voor zonsondergang. Het licht is dan zacht en geeft een mooie warme gloed aan de foto’s.

Ga voor spontane foto’s

Natuurlijke en spontane foto’s zijn vaak het mooist. Geef de fotograaf de ruimte om jullie op een ontspannen manier vast te leggen. Laat de dag zijn gang gaan en geniet van elkaar. Dit zal leiden tot mooie, bijzondere trouwfoto’s waarin jullie liefde voor elkaar centraal staat.

Gebruik props

Props kunnen zorgen voor extra sfeer in de foto’s. Dit kunnen ballonnen zijn, maar ook bloemen of andere accessoires die passen bij jullie dag. Hierdoor worden jullie trouwfoto’s nog persoonlijker en unieker.

Maak gebruik van verschillende perspectieven

Wissel af in perspectieven bij het maken van de foto’s. Ga bijvoorbeeld eens liggen op de grond of laat de fotograaf vanuit een hoger standpunt fotograferen. Dit zorgt voor speelse en bijzondere trouwfoto’s die anders zijn dan de standaard foto’s.

Zorg voor emotie

De emoties die jullie voelen op jullie trouwdag zijn uniek en bijzonder. Laat dit daarom terugkomen in de foto’s. Laat zien dat jullie van elkaar houden en genieten van deze dag. Deze emoties maken jullie trouwfoto’s nog waardevoller en bijzonderder.

Kies voor een professionele fotograaf

Last but not least, kies voor een professionele fotograaf. Deze persoon heeft de kennis en ervaring om jullie dag op de juiste manier vast te leggen. Bespreek vooraf jullie wensen en ideeën, zodat de fotograaf hier rekening mee kan houden.

https://dordtspatriciershuis.nl/bijzondere-trouwfotos/