Rotterdam Gids
Image default
Mode en Kleding

Titanium ring

Als je 20 jaar geleden aan mensen had verteld dat titanium ringen als sieraad verkocht zouden worden hadden ze je uitgelachen. Zilver en goud is waar ringen van gemaakt moesten worden of anders waren het geen sieraden.

Anno 2017 is het wel anders en worden titanium ringen verkocht. Ze worden niet alleen verkocht maar verkopen ook nog eens heel goed. De titanium ringen zijn heel sterk en duurzaam door het materiaal waar ze van zijn gemaakt. Titanium is natuurlijk een van de sterkste mineralen op aarde.

De titanium ringen zijn ook heel mooi anders zouden ze niet zo goed verkopen. Ze hebben een unieke kleuring waardoor ze niet op zilver of gouden ringen lijken. Wat ook een rol speelt bij de populariteit van titanium ringen is het gewicht. De titanium ringen zijn namelijk heel licht doordat titanium zelf heel licht is. Dit betekent dat je de titanium ringen haast niet voelt. Ringen van zilver of goud kunnen gaan irriteren omdat beide een zware mineraal zijn. De titanium ringen aan de andere hand voel je niet eens zitten.

De titanium ringen zijn daarom voor mannen ook heel comfortabel om te dragen omdat mannen niet gewend zijn om ringen te dragen.

 

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Rugtassen voor groot en klein. Waarom zijn ze zo handig?

Merk overhemden

Gouden ringen