Rotterdam Gids
Image default
Aanbiedingen

Technisch

Technisch

Jouw verantwoordelijkheden

 • Het bedrijf alarm system installeren
 • Installeren en configureren van demoboxes/demopanels
 • Diverse technische taken uitvoeren op aanvraag
 • Service tickets uitvoeren (onderhoud en reparatie)
 • Gevoelige interventies uitvoeren (na klacht of na alarm)
 • Quality checks doen op installaties en interventies die werden gedaan door partners of Security advisors.
 • Onze klanten bezoeken om een concept of offerte te maken (bijv: verhuis, wijziging van concept,…)
 • Beheer van zijn/haar eigen planning en communiceren met de dispatcher in het geval van een wijziging
 • Beheer van eigen stock en retours van materiaal
 • Communiceren met zijn/haar Manager om de kwaliteit van onze processen, interventies en tools te verbeteren.

Jouw profiel

 • Goede kennis van het Nederlands
 • Je hebt een technisch diploma op zak
 • Je bent ook op zaterdagen beschikbaar om te werken
 • Rijbewijs (B)
 • Energierijk en enthousiast persoon die ervan houdt om te werken met nieuwe en interessante technologie.
 • Vaardigheid om out-of-the-box te denken en verbeteringen voor te stellen.
 • Flexibel, stressbestendig en groot aanpassingsvermogen om op wijzigende omstandigheden in te spelen.
 • Sociaal en klantgericht.

Ons aanbod

Wij bieden jou een aantrekkelijk job met voldoende opleiding en uitdaging, een marktconform salaris met tal van extra legale voordelen.

 

Je profiel als technisch onderlegd en veelzijdig professional met een breed scala aan vaardigheden maakt je bijzonder geschikt voor dynamische en klantgerichte technische functies. Met een combinatie van technische kennis, flexibiliteit en sociaal vermogen, ben je in staat om effectief te reageren op de eisen van zowel klanten als de technologisch evoluerende markt. Hieronder een uitgebreidere beschrijving van jouw kwaliteiten en competenties:

1. Goede kennis van het Nederlands: Je uitstekende beheersing van het Nederlands stelt je in staat om effectief te communiceren met klanten, collega’s en leidinggevenden. Dit is essentieel voor het begrijpen en nauwkeurig uitvoeren van technische instructies, alsmede voor het bieden van klantenservice van hoge kwaliteit.

2. Technisch Diploma: Met een technisch diploma op zak heb je een solide basis in technische principes en praktijken, wat cruciaal is voor het begrijpen en toepassen van complexe technologische systemen en processen. Deze achtergrond stelt je in staat om deskundige ondersteuning en service te bieden.

3. Beschikbaarheid op Zaterdagen: Je beschikbaarheid om ook op zaterdagen te werken toont je flexibiliteit en toewijding aan de job. Dit is een aantrekkelijke eigenschap voor werkgevers die uitgebreide klantenservice en technische ondersteuning nodig hebben buiten de standaard werkuren.

4. Rijbewijs B: Het bezit van een rijbewijs B vergroot je mobiliteit en maakt het mogelijk om op verschillende locaties te werken, of het nu gaat om servicebezoeken bij klanten thuis, op bedrijfsterreinen of op andere werklocaties.

5. Energie, Enthousiasme en Interesse in Technologie: Je energieke en enthousiaste aard, gecombineerd met een passie voor nieuwe en interessante technologie, maakt je een gedreven medewerker die voortdurend streeft naar verbetering en innovatie. Dit helpt bij het snel aanleren van nieuwe technologieën en het aanpassen aan veranderende technische eisen.

6. Probleemoplossend en Innovatief Denken: Je vaardigheid om ‘out-of-the-box’ te denken en verbeteringen voor te stellen, is van groot belang in een technische rol. Dit vermogen om innovatieve oplossingen te identificeren en te implementeren draagt bij aan de efficiëntie en effectiviteit van jouw werk en het bedrijf als geheel.

7. Flexibiliteit, Stressbestendigheid en Aanpassingsvermogen: Je bent flexibel en stressbestendig, en je hebt een groot aanpassingsvermogen, wat essentieel is om effectief te kunnen reageren op wijzigende omstandigheden. Dit stelt je in staat om onder druk te presteren en om te gaan met onvoorziene uitdagingen.

8. Sociaal en Klantgericht: Als sociaal en klantgericht persoon weet je hoe je sterke relaties kunt opbouwen en onderhouden, zowel binnen als buiten de organisatie. Dit verbetert niet alleen de klanttevredenheid, maar bevordert ook een positieve werkomgeving.

Samengevat combineert je technische expertise met persoonlijke vaardigheden zoals communicatie, flexibiliteit, en innovatief denken, waardoor je uitstekend geschikt bent voor een breed scala aan technische functies. Je bent in staat om waardevolle bijdragen te leveren aan elk team of project, vooral in rollen die een sterke interactie met technologie en klanten vereisen.

https://vacatures.today/cat/Technical37.html

https://www.vindazo.be/vacatures/technisch.html