Rotterdam Gids
Image default
Rotterdam

Pouches, het alternatief voor tabak roken en snus

Ben je op zoek naar een alternatief voor een sigaret, maar wil je geen e-sigaret aanschaffen? Dan kom je al gauw terecht bij snus. Maar wanneer je graag wilt minderen met roken is snus niet de beste optie, omdat hier zowel nicotine als tabak in zit. Het legale alternatief voor snus is dan een nicotine zakje, in het engels nicotine “pouches” genoemd. Dit zijn zakjes waar enkel nicotine in zit, zodat je het tabak gebruik stevig kunt verminderen. Deze kun je kopen bij de groothandel.

Wat is het verschil tussen snus en pouches?

Is snus zit naast nicotine ook tabak, net als bij een gewone sigaret. Het is in principe hetzelfde als een nicotine zakje, alleen dan dus met tabak. Dit is ideaal wanneer je wel je dagelijkse tabak binnen wilt krijgen, maar geen sigaretten meer wilt roken. Daarnaast kan het ook een goede eerste stap zijn in het afbouwen van de tabak. De meeste snus is namelijk verkrijgbaar in verschillende sterktes. Door elke bestelling een versie te nemen met iets minder tabak, bouw je dit langzaamaan af.

Nicotine pouches bevatten helemaal geen tabak maar enkel nicotine, vaak met een smaakje. Wanneer je van de tabak af bent, maar nog wel je nicotine behoefte nodig hebt kun je de ze dus het beste gebruiken. Door een smaakje uit te zoeken die jij lekker vindt zal je snel genoeg wennen aan die smaak, en je niet meer bezig houden met de nicotine. Ook hierbij zijn er verschillende versies te bestellen, zodat je uiteindelijk ook de nicotine af kunt bouwen. In dat geval zul je uiteindelijk dus pouches bestellen die alleen nog maar een smaakje hebben, en geen nicotine meer bevatten.

Bron: Pouches.eu | Groothandelaar in Nicotine Pouches

Boezembocht 19

3034 KA Rotterdam

(enkel op afspraak)

06-87222961

Voor meer info : https://pouches.eu/