Rotterdam Gids
Image default
Woning en Tuin

Pianoles nemen in Rotterdam Noord, Hillegersberg en Ommoord

Bij pianolespraktijk Arjan Samson, in Rotterdam Ommoord leert u op passend niveau het beste uit het pianospel te halen. Opbouw van het repertoire, maar ook toonvorming en verdieping zijn de uitgangspunten zijn.

Pianoles op maat in Rotterdam

Natuurlijk houd de docent rekening met uw eigen voorkeuren. Wilt u bijvoorbeeld bepaalde klassieke thema’s onder de knie krijgen, of geeft u de voorkeur aan Boogie Woogie of jazz, dan kan dit meegenomen worden in het lesmateriaal. 

Het lesmateriaal is door de docent zelf ontworpen en samengesteld. Leerlingen kunnen online inloggen op de website, waar zij het lesmateriaal kunnen downloaden. 

Pianoles voor kinderen

Ook kinderen vanaf circa 7 a 8 jaar kunnen bij Pianolespraktijk Rotterdam-Ommoord-Hillegersberg pianoles nemen. Voor kinderen is er een aangepast lesprogramma, wat zij thuis onder begeleiding van hun ouders verder kunnen oefenen na de wekelijkse pianoles. Dagelijks 10 minuten oefenen zorgt al voor een grote verbetering vaak! Herhaling van lesstof is hierbij het uitgangspunt en natuurlijk plezier in het pianospel!

Pianoles voor alle niveau’s

Iedereen is welkom binnen de pianolespraktijk (vanaf 7 jaar), ongeacht of leerlingen al dan niet eerder pianoles hebben gehad. De lessen zijn degelijk opgebouwd en gebaseerd op de kennis en mogelijkheden van leerlingen. Hebben leerlingen nog geen kennis van het notenschrift, dan zal dit het eerste onderdeel van de eerste lessen bevatten. 

Inschrijven voor pianoles in Rotterdam Noord, Ommoord en Hillegersberg:

Wilt u zich inschrijven voor pianoles? Bezoek dan snel de website van Pianolessen.eu

https://blog.pianolessen.eu/pianoles-rotterdam/