Rotterdam Gids
Image default
Beauty en verzorging

Mannen: partner moet plastische chirurgie ondergaan

Er wordt heel erg veel gezegd over plastische chirurgie. Volgens de één zijn vrouwen die voor een cosmetische ingreep kiezen zelf onwijs onzeker en zijn het trieste figuren, terwijl de ander het juist enorm toejuicht en het ziet als een aanvulling voor vrouwen, waardoor zij zich zo kunnen vormen als zij graag willen en is het vooral een toevoeging. De één omschrijft een vrouw die aan zichzelf heeft laten ‘sleutelen’ als een neppe barbie, terwijl de ander het als positief ervaart omdat zij er nu beter uitziet.

Uit recent onderzoek is nog iets interessants gebleken, namelijk dat een kwart van de mannen graag zou willen dat zijn partner naar de plastisch chirurg zou gaan. Daartegenover staat dat één vijfde van de ondervraagden het nog niet zeker wist en dat zeventien procent van de ondervraagden juist niet wilde dat hun partner een cosmetische ingreep zou ondergaan. Er zijn dus grofweg meer mannen die wél willen dat hun partner een ingreep ondergaat dan dat er mannen zijn die het expliciet niet willen.

De voornaamste reden dat deze mannen dit wilde was het uiterlijk, namelijk dat hun partner er mooier uit zou gaan zien. Onder meer de lipsucties werden vaak genoemd, maar ook andere ingrepen zoals een liquid facelift waardoor het gezicht er strakker en jonger uit zou gaan zien. Ook werden andere ingrepen genoemd om bepaalde vormen te accentueren, zoals bijvoorbeeld een borstvergroting of het verkrijgen van vollere lippen door deze te vullen met fillers of botox.

Ondanks dat zoveel mannen hebben aangegeven dat ze het wel zouden zien zitten, gaf slechts twaalf procent van hen aan hier openlijk over te zullen communiceren met hun partner. Meer dan de helft zou het verzwijgen om de partner niet overstuur te maken en drieëntwintig procent van het zou het niet zeggen om ruzies te vermijden.

Voor meer info : http://faceland.nl/