Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

Leuke escape room nabij ‘t Achterhoek!

Wil jij binnenkort graag met een groepje in de omgeving van het Achterhoek een leuke escape room gaan doen? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf heeft voor jou een super leuke middag aan te bieden, waarbij jij een uur de tijd krijgt te ontsnappen uit deze kamer vol puzzels. Help jij de vloek van het hof te verheffen door jouw ontsnapping uit deze leuke escape room in de omgeving van het Achterhoek? Neem snel contact op met dit bedrijf om jouw eigen middag vol gezelligheid snel te reserveren. Neem een kijkje op de website voor hun contactgegevens.

Leuke middag

Als je ervoor kiest om deze leuke escape room te gaan doen met je vrienden of je familie, zal je er zeker weten geen spijt van gaan krijgen. In het Achterhoek en de omgeving hiervan, is dit bedrijf zeker de place to be als jij een leuke middag wilt hebben. In groepjes van 8 krijg jij 1 uur de tijd op alle puzzels in de ruimte op te lossen en zo te ontsnappen. Durf jij deze escape room aan? Neem dan zeker nu snel contact op met dit bedrijf in de omgeving van het Achterhoek om jouw reservering te plaatsen.

Ook voor de kids

Deze escape room in de omgeving van het Achterhoek is niet alleen leuk voor volwassenen. Ze hebben namelijk speciaal voor kinderen onder de 13 een aangepaste versie van de escape room gemaakt. Zo kun je in het Achterhoek met jong en oud een leuke middag hebben samen! De escape room voor kinderen is bij dit bedrijf in het Achterhoek mogelijk in groepjes van maximaal 8, en zal 45 minuten duren in plaats van een uur. Zo kunnen de kinderen zichzelf uitdagen en zeker ontsnappen uit deze leuke escape room in het Achterhoek. Neem daarom zeker nu snel contact op!

Liever eens kijken naar een online escaperoom of escaperoom gerelateerde cadeautjes? Kijk dan eens op Escapegifts.nl