Rotterdam Gids
Image default
Winkelen

Kappers in Heusden

In het pittoreske dorp Heusden zijn er diverse kapperszaken te vinden. Of je nu op zoek bent naar een trendy kapsel of juist een klassieke look, in Heusden vind je voor ieder wat wils.

Kapperstudio De Haarmode

Eén van de bekendste kappers in Heusden is Kapperstudio De Haarmode, gelegen aan de Dorpsstraat 15. Hier werken ervaren kappers die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends. Je kunt hier terecht voor knippen, kleuren, föhnen en nog veel meer. De prijzen variëren tussen de €20 en €40, afhankelijk van de behandeling en de haarlengte.

Kapsalon Hairtrends

Een andere populaire kapper in Heusden is Kapsalon Hairtrends, gevestigd aan de Markt 10. Deze kapsalon staat bekend om de professionele en persoonlijke service. Of je nu een volledige make-over wilt of alleen je puntjes wilt laten bijknippen, bij Hairtrends ben je aan het juiste adres. De prijzen liggen tussen de €15 en €30.

Kapperszaak Hairstyle

Als je op zoek bent naar een kapperszaak met een modern en trendy interieur, dan is Hairstyle aan de Kerkstraat 5 de juiste keuze. Hier werken jonge en gedreven kappers die graag met jou meedenken over het perfecte kapsel. De prijzen bij Hairstyle variëren tussen de €25 en €50.

Kapper aan huis: Hair at Home

Soms is het lastig om naar de kapper te gaan vanwege drukte of mobiliteitsproblemen. Gelukkig is er in Heusden ook de optie om een kapper aan huis te laten komen, zoals bij Hair at Home. Deze kapper biedt professionele en persoonlijke service bij jou thuis. De prijzen zijn vergelijkbaar met die van de reguliere kapperszaken in Heusden.

Al met al zijn er genoeg opties als het gaat om kappers in Heusden. Of je nu op zoek bent naar een traditionele kapperszaak of liever wilt genieten van een kappersbehandeling bij jou thuis, in Heusden is het allemaal mogelijk.

Wil je meer weten over de verschillende kapperszaken in Heusden? Kijk dan op kappers in Heusden voor een overzicht van alle mogelijkheden.