Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

Huis verkopen in Rotterdam via De Nationale Vastgoedportefeuille steeds populairder

Het verkopen van een gewoon normale woning of juist een verhuurd studentenhuis kan tegenwoordig allemaal via één en dezelfde partij: De Nationale Vastgoedportefeuille. De Nationale Vastgoedportefeuille is Nederlands’ grootste inkooporganisatie van alle soorten vastgoed in Rotterdam. De Nationale Vastgoedportefeuille bestaat uit een samenwerkingsverband tussen verschillende vastgoedbedrijven, opkopende makelaars, beleggingsbedrijven en natuurlijk huis opkopers.

Het verkopen van een verhuurd vastgoed object verloopt via beleggers die in feite de verhuurders op zich zullen gaan nemen. Dit geldt voor studentenpanden, particuliere verhuurde woningen, bedrijfswoningen en ga zo maar door. Zo lang er enigzins rendement op zit, is het verkoopbaar. Maar ook bij lage huurstromen is het mogelijk deze te verkopen indien de WOZ- en modelwaarde op voldoende niveau zit.

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle soorten woningen en huizen. Van simpel bedrijfspand in de stad tot compleet appartementencomplex in een dorp. Het maakt eigenlijk niet uit, en u weet dan ook zeker dat u uw huis ook kunt verkopen aan De Nationale Vastgoedportefeuille. 

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille meldt u uw huis aan en binnen enkele uren, of soms ook direct, ontvangt u een waarde waarvoor wij het gegarandeerd kunnen kopen. Na een eventuele verkoop kunt u gerust verhuizen en zelf bepalen wanneer u de woning kunt verlaten.

Huis verkopen Rotterdam is nooit zo gemakkelijk geweest! Waar in Rotterdam u ook woont, het huis zal worden aangeboden en het enige wat u van ons hoort is het goede bod op uw huis. En of u in Rotterdam-centrum woont, Kralingen, dichtbij de Erasmus Universiteit, Schiedam of Rotterdam-zuid, meldt vandaag nog uw huis aan!

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/huis-verkopen-rotterdam/