Rotterdam Gids
Image default
Management

Good start up business ideas

Goede start-up bedrijfsideeën

 

1. Kinderspeelplaats/avonturenzone:

Het beginnen van een kinderspeelplaats is één het zeer winstgevende idee voor een klein bedrijf. De vereiste investering voor een dergelijk bedrijf is middelgroot.

 

2. Thee/koffie Café:

Werken in een Café is een nieuwe trend. Het hebben van een goed ingericht café met een goede ambiance en een verscheidenheid aan thee en koffie is een winstgevende zaak. Een gehuurde / eigen plaats met een kleine investering is vereist voor het starten van een Café. Lees meer – Koffie shop Business Plan

 

3. Geschenkwinkel op maat:

Een geschenk winkel is een van de beste creatieve ideeën. Een klant is altijd op zoek naar maatwerk in hun geschenk. Geven ze wat ze nodig hebben is zeker gaat om uw bedrijf te profiteren en de winst te verhogen.

 

4. Antiekzaak:

Het openen van een kleine antiekwinkel met verschillende soorten antieke voorwerpen en meubels gaat zeker de menigte trekken. Antiek zaken kunnen worden zeer winstgevend als je de juiste klanten die geïnteresseerd zijn in antiek.

 

5. Spel organisator op evenement:

Een spel organisator is in hoge vraag op verschillende feesten zoals verjaardagen, jubilea, enz. Het is een creatief bedrijfsidee waarbij je goed moet zijn in communicatie en creativiteit.

 

6. Luchtballon of Boottocht Diensten:

Dit is een van de meest avontuurlijke bedrijfsideeën. De investering die hier nodig is, is groot en er is geschoolde mankracht nodig om de veiligheid van de klanten te garanderen. Om een dergelijk bedrijf te beginnen, hebt u een grotere ruimte nodig.

 

7. DJ Diensten:

Of het nu een evenement, feest of bruiloft is; DJ’s zijn altijd een prioriteit. De pubs zijn volledig afhankelijk van de DJ’s om de menigte aan te trekken. Een persoon heeft een goede hoeveelheid vaardigheden en ervaring nodig om de menigte te laten grooven.

 

8. Chatbot diensten:

Een van de opkomende bedrijven in de afgelopen jaren is het ontwikkelen van een Chatbot. Veel bedrijven zijn de integratie van chatbot diensten op hun website. Het bouwen van een aangepaste chatbot als per de eis zal zeker opleveren hoge winsten.

 

9. Interieurontwerper:

Als je een graad hebt in Architectuur, kun je Interieurontwerper worden. Onroerend goed in India is booming dag na dag. Verwacht wordt dat het in 2030 1 biljoen dollar zal bedragen. In zo’n zich ontwikkelende markt zal de behoefte aan binnenhuisarchitecten altijd hoog zijn. Als je bekwaam bent en heldere ideeën hebt om van een huis een thuis te maken, kan deze business wonderen doen.

 

10. Dans/Muzieklessen:

Dans en Muziek zijn twee creatieve bedrijven. Beide bedrijven vereisen speciale vaardigheden en veel ervaring. Een van de beste dingen is dat u deze business kunt starten bij u thuis, met een minimale investering.

 

11. Ijs bedrijf:

Een innovatief idee voor een bedrijf is de verkoop van ijsjes. Creëer unieke smaken volgens de seizoenen om uw klanten aan te trekken. Deze business vereist speciale vaardigheid en geduld om verschillende combinaties van ijs uit te proberen.

 

12. Haar business:

Mensen denken misschien aan de Hair business als een raar idee, maar de haarindustrie is een van de meest winstgevende industrieën. De haarindustrie droeg in 2018 248 miljoen dollar bij. India exporteert haar naar de VS, Europa, China en het Midden-Oosten.

 

13. Etnisch voedsel service:

Tegenwoordig eten mensen niet om hun honger te stillen, maar voor hun plezier. Als u denkt dat u geweldige culinaire vaardigheden heeft waar mensen hun vingers bij af kunnen likken, dan moet u thuis een Ethnic Food Service beginnen. U hoeft alleen maar te beschikken over de juiste kennis van ingrediënten en het idee van de cultuur en de regio waar het recept vandaan komt.

 

14. Begrafenisdiensten:

Hoewel het misschien raar klinkt, bestaan dergelijke diensten wel degelijk en maken ze een goede business in India. U moet diensten verlenen die kunnen bestaan uit het vervoer van het dode lichaam en het geven van advies over de rituelen. De diensten kunnen ook bestaan uit het leveren van alle materialen die nodig zijn voor het crematie ritueel.

 

15. Doula-diensten:

Met een kleine opleiding in bevalling en verzorging, kunt u uw eigen Doula Service beginnen. De investering in deze business is erg laag in vergelijking met andere business. De diensten omvatten een prenataal bezoek, arbeid en bevalling, en een follow-up na de bevalling.

 

16. Biologische Landbouw:

Biologische landbouw wordt in India al sinds de oudheid beoefend. Het doel is de grond te bewerken door gebruik te maken van organisch afval. Met de stijgende vraag naar biologisch graan op de markt, heeft biologische landbouw veel aan populariteit gewonnen. Als u land hebt, kunt u in deze kleine onderneming investeren.

 

17. Mobiele garageservice:

Meestal gaan auto’s stuk in het gebied waar geen garageservice is. Als u een voertuig hebt, kunt u het met een kleine investering ombouwen tot een mobiele garage.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/