Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

Fitness Tiel

Meer dan fitness in Tiel

Heb je zin in fitness in Tiel, maar heb je nog geen goede sportschooll gevonden waar jij je fijn voelt? Ik sport al maanden bij Karins Health Welness en raad het ten zeerste aan. Wat ik zelf zo leuk vind, is het feit dat je niet met apparaten werkt. Juist niet. De trainers werken namelijk met diverse leuke lessen die je fitter maken dan ooit. Ik heb iedere les weer onwijs veel plezier. Iedere les sporten we namelijk in groepsverband én trainen we verschillende spiergroepen.

Combinatie tussen inspannen en ontspannen

Maar dat is nog niet alles! Daarnaast vind ik het namelijk ook onwijs leuk dat je hier heel intensief kunt inspannen, maar ook ontspannen. Je kunt er namelijk ook genieten van een heerlijke massage in Tiel, even onder de zonnebank gaan of een tijdje genieten in de jacuzzi en sauna. Ik kom iedere keer weer compleet ontspannen en afgemat thuis. En het mooie? Ik ben ook een paar kilo afgevallen en zit heerlijk strak in je vel. Love it!

Weer strak in je vel

Wil je ook weer strak in je vel zitten door middel van fitness in Tiel? Schrijf je dan in bij Karin’s Health & Wellness en werk aan je doelen. Samen met de professionele begeleiders kun je ieder doel bereiken.

Voor meer info : https://www.karinshealthwellness.nl/