Rotterdam Gids
Image default
Attracties

Een heerlijke schoolreis voor kinderen van alle leeftijden

Binnen en buiten volop speelplezier is natuurlijk een mooie setting voor een schoolreis. BillyBird is zeer ruim opgezet en heeft daarmee voor alle kinderen volop speelmogelijkheden te bieden. De kleuters hebben de dag van hun leven in het grote speelgebied Kinderland. Met attracties als helikopters, glijbanen, trampolines en een speelcircus zullen zij zich opperbest vermaken. Doordat Kinderland omheind is en maar één toegang heeft, is het gemakkelijk om de kinderen in de gaten te houden. Dat maakt het park in Brabant tot de ideale locatie voor een schoolreis met jonge kinderen.

Volop avontuur, ook voor oudere kinderen

Ook de kinderen uit de hogere groepen zullen een geslaagde dag beleven in BillyBird. Zij kunnen zich uitleven met attracties als een achtbaan, een heuse klimberg en een natte bootjesglijbaan. Daarnaast is er veel te beleven op het park, met de natuurspeeltuin, waterfietsen, een touwenparcours en een voetbalveld. En valt het weer echt tegen, dan vermaken de kinderen zich zeker een hele dag in de grote binnenspeeltuin Zeeroversland. Bij een schoolreis kan de bus gratis parkeren en kun je gebruik maken van verschillende soorten arrangementen. Iedereen die mee is op schoolreis ontvangen bovendien een terugkomkaartje, net als alle andere bezoekers van het park. Daardoor kunnen zij nog eens teruggaan met bijvoorbeeld hun familie en vrienden, en hebben ze zelfs twee dagen volop speelplezier!

Ook voor kinderfeestjes of gewoon een dagje weg

Natuurlijk is BillyBird niet alleen de plek voor een schoolreis. Ook voor gewoon een dagje uit of een zeer geslaagd kinderfeestje is dit een absolute aanrader. Of het nu gaat om jonge of oudere kinderen, een dag midden in de winter of juist op de zomerdagen, iedereen heeft het naar zijn of haar zin in dit mooie park. En is het echt lekker weer? Dan kan er heerlijk gezwommen worden in het kristalheldere zwemwater op het park. Ontdek de talloze mogelijkheden voor ieder soort gezelschap!

https://billybird.nl/hemelrijk/