Rotterdam Gids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een betere klantervaring met een API platform

Wilt u uw verdiensten aanzienlijk gaan verbeteren, zonder dat u hiervoor grote veranderingen aan wilt brengen? Dan kunt u gebruikmaken van een API platform. Dit platform zorgt er namelijk voor dat data beschikbaar wordt gesteld aan derden. Door deze data te verkopen en hierbij naar verscheidene opties te kijken, kunt u ervoor zorgen dat iedere gebruiker van alle voordelen kan gaan genieten. In combinatie met een goed integratieplatform heeft u alle mogelijkheden bij de hand om uw klanten een betere ervaring te bieden. Datacon is een bedrijf dat u hiermee kan helpen, zodat alles vanaf het begin goed gaat verlopen.

Met een integratieplatform de opties aanbieden

Bij een API platform kunt u gebruikmaken van service levels. Met deze levels wordt een agreement aangemaakt, zodat de kosten van de afnemer direct geconfigureerd kunnen worden. Zo weten alle partijen direct wat de kosten zijn. Als ondernemer heeft u de keuze voor een groot aantal prijsmodellen. Daarnaast kunnen distributiekanalen mogelijkheden zijn om te ontsluiten. Hierbij kunt u onder andere denken aan outlets, retailorganisaties, webshops van derden en internationale distributeurs. Door een integratieplatform eraan toe te voegen, kunnen de applicaties direct aan elkaar gekoppeld worden en heeft u nog meer te bieden aan uw klanten.

Het integratieplatform zorgt voor een hogere omzet

Het integratieplatform zal de flexibiliteit aanzienlijk vergroten. De Integration platform as a service (iPaaS) zal de integraties tussen applicaties tot stand brengen en de data ontsluiten. De meerwaarde die hieruit komt, is aanzienlijk voor uw API platform. Het ontsluiten, koppelen en delen van data zal de productiviteit verhogen en een kostenbesparing met zich meebrengen. De interne processen worden verbeterd en u krijgt nieuwe inzichten. Uiteindelijk zullen de gebruikers van het platform overal gebruik van kunnen maken en gaat de omzet van uw bedrijf aanzienlijk omhoog na de integratie. Wilt u meer informatie? Neem contact op met de specialisten van Datacon.