Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

Een aantal grote weg en waterbouw projecten in Rotterdam

Het ontwerpen, bouwen en uitvoeren van alle weg en waterbouw wordt uitgevoerd door een ingenieursbureau. Zij zorgen voor de civiele techniek in Nederland en houden samen met de overhoud in de gaten waar er bijvoorbeeld nieuwe wegen geplaatst moeten worden of waar een kade van een waterweg gemaakt of herstelt moet worden. Ben je opzoek naar een ingenieursbureau Rotterdam of wil je graag weten welke projecten er geweest zijn in Rotterdam? Dat kun je gemakkelijk bij een van de ingenieursbureaus op de website vinden. Maters en de Koning is een ingenieursbureau in Rotterdam die zich wel bezig houdt met de projecten in die regio naar niet alleen in Rotterdam. Zij doen door heel Nederland projecten en renovaties die met de bereikbaarheid en mobiliteit van de mens te maken heeft. Hieronder laat ik een paar projecten van hen zien die in Rotterdam regio gedaan zijn.

3 Grote projecten in Nederland

Maters en de Koning bestaat onderhand al een zoveel jaren dat er ook veel projecten gedaan zijn en dat betekent ook dat er echt wel meer dan 3 grote projecten geweest zijn maar, dit zijn 3 voorbeelden van projecten die zij hebben uitgevoerd. 

  1. Snowworld is een van de projecten die zij hebben uitgevoerd, zij maakte een 3D tekening van de staalconstructie van de helling van snowworld. Zij gaven hiermee vooral meer inzicht in de constructie van de helling in de vorm van een presentatie.

  2. De technische uitwerking van de demontabele aluminium constructie van het podium van het United we are – Dj Hardwell world tour. Dit was een grote uitdaging door de veel verschillende in te zetten constructies. Ze moesten onder andere goed nadenken aan in en outdoor constructie, volledig demontabel en vervoerbaar, gewicht ivm transportkosten, snelle montage door strakke schema’s.

  3. Een woonzorgcomplex te Ooltgensplaat is de complete engineering van het complex op basis van het ontwerp van Studio architecture te Middelharnis gedaan.