Rotterdam Gids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit platform voor procesverbetering is voorzien van real-time innovatieve technologie

Door uw logistieke processen te optimaliseren, bespaart u tijd en kosten. Het kan echter lastig zijn om dit zelf te regelen. Daarom biedt Kangaroo nu dé oplossing: een logistiek platform voor procesverbetering dat voorzien is van real-time, innovatieve technologie. Op deze manier heeft u nooit meer te maken met een gebrekkige voorraad en een gehinderd productieproces. Deze specialist verzorgt uw logistieke proces van A tot Z in een aantal stappen. Lees verder en ontdek hoe dit werkt.

In vijf stappen naar een optimale voorraad binnen uw organisatie

Uw procesverbetering wordt in gang gezet in vijf stappen. Ten eerste wordt uw voorraad voorzien van gekleurde magazijnbakken die zijn voorzien van een scanbare tag. Dit geeft u inzicht in de inhoud en opslagplaats van de bak. Het two-bin principe zorgt ervoor dat er een nieuwe bak klaarstaat wanneer de eerste bak leeg is. De lege bakken worden vervolgens verzameld in een supply box. Deze worden gescand door middel van RFID-technologie, waarna de betreffende artikelen direct worden besteld bij uw leveranciers. Ten derde kunt u altijd wijzigingen aanbrengen in uw zendingen of uw voorraad real-time monitoren in een overzichtelijke online omgeving. Uw leveranciers leveren uw goederen aan het Kangaroo-hoofdkwartier. Op dit hoofdkwartier worden uw goederen vervolgens uitgepakt, klaargemaakt voor directe doorstroom en gebundeld tot één levering. Bovendien wordt het afval verwerkt en direct gerecycled. Tenslotte levert uw vaste chauffeur de gebundelde goederen. Dit gebeurt altijd op hetzelfde tijdstip om de rust en regelmaat binnen uw organisatie te bevorderen. Ook zorgt de chauffeur voor een opgeruimde werkvloer.

Ontdek de voordelen van het platform

Met het platform voor procesverbetering van Kangaroo zullen uw logistieke kosten aanzienlijk verlagen, profiteert u altijd van een optimale voorraad en minimaliseert u het aantal transportbewegingen. Wanneer u uw processen door deze aanbieder laat verzorgen, behoudt u bovendien uw vaste leveranciers. Bezoek de website voor meer informatie of om te berekenen hoeveel u kunt besparen.

https://www.kangaroo.nl/