Rotterdam Gids
Image default
Woningen

De beste verlichting voor in de badkamer

De badkamer is een essentiële ruimte om je dag te beginnen. Het is ook een plek waar je je ontspant en verzorgd na een hele dag werken. Bij het ontwerpen van je badkamer kun je een paar dingen overwegen. Het moet functioneel, comfortabel en ontspannend zijn. Om deze drie dingen in je badkamer te creëren, moet je de juiste badkamerlamp kiezen. Het installeren van een plafondlamp is niet genoeg om de hele kamer te verlichten. Je moet dus extra verlichting boven je wastafel installeren. Er zijn verschillende soorten verlichting om uit te kiezen. Ze hebben allemaal hun eigen unieke kenmerken waardoor ze zich van elkaar onderscheiden. Hier zijn de beste verlichtingen voor in de badkamer.

Wandlampen

Sconces zijn een geweldige keuze voor het accentueren van schoonheid in je badkamer. Ze zijn er in verschillende stijlen, maar de meest populaire zijn gemaakt van metaal. Je kunt wandlampen krijgen in een moderne of vintage look. Ze zijn er in verschillende maten en vormen. Je kunt deze lampen gebruiken om een hele muur of slechts een klein gebied te verlichten. Wandlampen zijn er zowel met laagspanning als met netspanning. Zorg dus dat je weet welk type je nodig hebt voordat je een aankoop maakt.

Wandspots

Wil je iets moderners, dan zijn wandspots misschien de juiste keuze. Deze zijn de afgelopen jaren erg populair geworden omdat ze er geweldig uitzien als ze op muren of plafonds kasten worden geïnstalleerd. Ze kunnen worden gebruikt om kunstwerken of andere decoratieve voorwerpen op deze oppervlakken te benadrukken zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Het grote voordeel van wandspots is de verstelbare kop. Deze lampen zijn kantelbaar en draaibaar. Je kunt dus gemakkelijk de richting van het licht aanpassen.

Wastafelverlichting van Verlichtingspecialist.nl

Verlichtingspecialist.nl biedt verschillende soorten verlichting voor in de badkamer. Je vindt hier wandarmaturen en spots in verschillende stijlen. Voorbeelden van klassieke badmeubelverlichting zijn Search Light Badkamer Classy en Search Light Belvue. Als je moderne wandarmaturen nodig hebt, kun je kiezen voor Search Light Lima, Search Light Bathroom Ball en Search Light Bubbles. Als je spots in je badkamer wilt installeren, kun je kiezen voor Steinhauer Points Noirs en Search Light Aries. Bij verlichtingspecialist.nl vindt je alle verlichting die je nodig hebt. Je hebt gegarandeerd kwaliteit vomdat de collecties van Verlichtingspecialist worden geleverd door gerenommeerde verlichtingsmerken. Alle lampen zijn dus niet alleen mooi, maar ook duurzaam.