Rotterdam Gids
Image default
Banen en opleidingen

Binnen 1 dag je theorie behalen in Rotterdam!

Denk jij dat je niet binnen 1 dag je autotheorie kunt halen? Dan heb je zeker dyslexie, ADHD, faalangst of taalproblemen. En wat dan nog! Kies je voor theorieles Rotterdam bij 123-theorie, dan garanderen we jou dat slagen binnen 1 dag wél mogelijk is.

Hoe wij dat doen? Gewoon, door samen met jou stevig aan de slag te gaan. Theoriecursus volgen bij 123-theorie is nooit saai. Wij zijn gewend om resultaatgericht te werken met mensen die last hebben van faalangst, ADHD, dyslexie of taalproblemen. Iedereen die deze klachten heeft, vormt een aangename uitdaging voor ons.

Bij 123-theorie ga je ’s ochtends vol goede moed aan de slag. Onze cursusdag is voor iedereen geschikt. Het grote verschil is de manier waarop onze dagcursus is opgezet. Geen saaie boeken of cd-roms, maar echte professionals die grapjes, ezelsbruggetjes en andere trucjes gebruiken om jou bij de les te houden.

Onze professionals bieden de hele maand door de cursus aan in heel Nederland. Woon je in Utrecht of omgeving, dan is de theoriecursus Utrecht heel geschikt voor jou. Ook in het zuiden van Nederland of in het oosten kan je bij 123-theorie terecht. Je hoeft alleen maar even op de website te kijken naar de juiste cursusdatum.

Kijken op de website is sowieso erg handig, want we bieden onze cursusdag geregeld met een pittige korting aan. Soms stunten we zelfs met een korting van meer dan 40 procent. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan gauw wanneer onze cursusdag bij jouw in de buurt is!

Voor meer info :